Vointa poporului

Domnul presedinte a apelat la vointa poporului atunci cand a fost suspendat din functie.Acelasi presedinte acum este fortat sa ia in seama vointa lui.Ce vor oameni? nimic mai simplu:o demisie de onoare a presedintelui.Onoarea care a mai ramas.Poporul va iesi in strada pana cand va pleca impreuna cu Boc.Oameni nu se lasa.

Deocamdata nu sunt reactii din partea presedintelui dar va fi fortat sa aive.Din puctul meu de vedere tocmai a inceput o noua revolutie.Sincer sper sa fie una fara violenta,cu violenta nu rezolvam nimic.Sa plece si sa ne lase,si sa nul uite si pe Boc.Pentru ce sa mai indur eu cetateanul Bucur sa fiu condus de un presedinte-jucator-mincinos.Nu are voie sa minte presedintele unei tari.

12 thoughts on “Vointa poporului

 1. Eu nu zic sa nu plece, problema este: cine sa vina?
  Cand oamenii, unii, l-au ales pe Basescu la al doilea mandat, au facut-o din lipsa de altul.

 2. Ce mă miră pe mine este faptul că au fost 3 zile de proteste, şi Base nu a comentat nimic. Cred că are treabă cu Udrea :))

 3. baselu nu zice nimic pentru ca pe el nu-l intereseaza. la fel cum n-a zis nimic nici acu 1 an cand s-a aruncat ala de la balcon in parlament si protesta lumea ca disperatii.

  nu se va intampla nimic nici acum, iar in maxim 1 saptamana totul va fi uitat. asta e, poate e mai bine asa, decat sa bagam tara intr-un haos si mai mare.

 4. Dupa ce a fost aseara la tv, pumni si picioare…foarte multi dintre cei care protesteaza nu cred ca o vor mai face…”om traii si om vedea”

 5. Pana acum doar piticul a aparut la tv, de chiru’ nu se stie nimic inca.
  Toata lumea isi doreste plecarea chiorului.
  Si eu imi doresc, dar sa plece fara prea multe incidente.

 6. De acord cu tine, cu violenţă nu facem nimic, dar tot fără violenţă nimeni nu ne bagă-n seamă. Abia după incendierile şi vandalizările de aseară au înceut să iasă pe la lumină feţele „funny” ale conducerii ţării.

Comments are closed.