Vreau anontimpurile inapoi.

Nu stiu unde au plecat si pentru cat timp (sper ca nu pentru totdeauna) dar vreau anontimpurile inapoi. Hai sa zic ca primavara a fost cat de cat, poate chiar si toamna o luna de zile dar cand vezi ca la munte a nins pe 1 octombrie parca nu mai e mult si ajunge la campie unde sunt acum eu. Se vede clar o inrautatire a situatie globale, probabil de aici si disparitia partiala a anotimpurilor.

8 thoughts on “Vreau anontimpurile inapoi.

  1. Ca niciodata… Nici nu am simtit toamna aceasta.. Stiu doar ca a fost putina vara si dintr-o data parca o dam in iarna… frunzele au inceput sa cada desi nu sunt uscate…SI EU VREAU ANOTIMPURILE INAPOI 🙁

  2. Păi stai, nu se vorbea despre încălzire globală? Sau și asta este tot o marmotă?

    La modul serios acum: după ce am trăit în Finlanda, unde 6 luni pe an este iarnă, deja nu pot să mă mai plâng nicăieri despre vreme. Acum locuiesc în Belgia, unde există anotimpuri, doar că plouă 200 de zile pe an (și nu exagerez, este o statistică oficială). Deci… se poate și mai rău decât o ninsoare micuță în octombrie.

  3. Si eu vreau anotimpurile inapoi…Toamna a venit inca din luna august, iar iarna din octombrie….Oare la ce sa ne mai asteptam?

  4. Va fi o iarna grea daca ne-a luat din timp cu frigul. Anul trecut a mai fost cum a fost dar anul acesta am o presimtire ca frigul va pune stapanire serios pe tara noastra.

  5. Pai nu e chiar asa. Adica exista ani mai caldurosi si ani mai frigurosi. Ani mai secetosi si ani mai ploiosi. Uite, anul trecut ne-am bucurat de o toamna lunga, calda, insorita, fara ploi. Nici iarna nu a fost prea grea. Anul asta nu se stie…au fost trei zile furtunoase, dar acum e iar frumos, cald, senin. Iar natura e inca verde… Acum depinde si unde locuiesti…

Comments are closed.