Comunicate de presa Personale

Vrei să surprinzi pe cineva drag? Trimite flori și cadouri cu livrare în București!

Poți aduce oricând multă bucurie cu un buchet frumos. Cu livrarea de la OkFlora  poți trimite cele mai frumoase flori rapid și vei avea garanția că sunt proaspete, indiferent de ocazie. Florăria online îți oferă chiar posibilitatea ca buchetul ales să fie livrat chiar în aceeași zi în București, prin intermediul serviciului propriu de livrare.

Florăria Ok Flora oferă o gamă largă de flori diferite online pentru fiecare ocazie. Poți trimite buchete frumos aranjate pentru ziua de naștere, ziua mamei, ziua îndrăgostiților, de Crăciun și alte sărbători. Trimite un minunat buchet de trandafiri roșii pentru ziua nunții tale sau pentru Ziua Îndrăgostiților, pentru Paște un buchet înflorit care miroase a primăvară sau pentru a mulțumi din inimă pentru Ziua Mamei cu un buchet din cele mai frumoase flori de martie. O amaryllis pentru sezonul de iarnă este de asemenea, o surpriză reușită.

Poți adăuga o mică surpriză la fiecare comandă. Alege bomboane, vin, un ursuleț drăguț, un parfum sau inimi de ciocolată ca și cadou împreună cu florile.

Trimite flori după cum dorești – alege dimensiunea buchetului preferat cu ușurință

Pentru buchetul tău, se oferă opțiuni pentru buchete normale, buchete mari sau diferite aranjamente florale. De asemenea, se oferă aranjamente florale deosebite, pentru a face o surpriză specială persoanelor dragi din viața ta.

Alege doar florile preferate online. Poți comanda buchete cu tot felul de flori. În oferta florăriei online, vei putea adăuga o mică felicitare pe care poți adăuga un mesaj de mulțumire sau poți chiar să ai parte de o livrare anonimă.

Comandă flori online cu câteva clicuri de la serviciul de livrare a florilor

Comandă flori online rapid, ușor și convenabil. Alege buchetul, opțional în cutie sau cu un cadou, introdu datele, alege modalitatea de plată și trimite florile persoanelor dragi, clienților privați sau corporate.

Alege buchetul în funcție de ocazie în ziua dorită

Alege buchetul dorit, în funcție de florile preferate (trandafiri, lalele, orhidee și multe altele). Poți alege chiar și plante în ghiveci care să reziste ani de zile sau chiar trandafiri criogenați ce vor rezista o viață întreagă.

Comandă flori pentru livrare în aceeași zi în București

Florăria online Ok Flora face posibilă livrarea buchetelor în intervalul de 2-5 ore de la realizarea comenzii, în București și zonele limitrofe, iar pentru restul locațiilor din țară, livrarea are loc a doua zi. Mai mult, în București, livrarea este realizată într-un mod cu totul special, livratorii fiind îmbrăcați cu costum și papion sau în costum tradițional.

Ok Flora dorește ca buchetele și aranjamentele din ofertele proprii să ofere oamenilor bucurie pură. Acest lucru funcționează numai dacă destinatarul se poate bucura de flori proaspete pentru o lungă perioadă de timp.

În cazul în care buchetul primit prin curier nu corespunde realității sau clientul nu este mulțumit de modul în care a fost executată comanda, în decursul primelor 24 de ore de la livrare, poate avea loc returnarea integrală a contravalorii florilor.

Numeroasele alegeri pentru diferite buchete, selecția largă de flori, pentru plante în ghiveci sau aranjamente florale elegante și mici cadouri îți permit să apelezi la Ok Flora pentru orice ocazie sau pentru a trimite un sentiment perfect potrivit. Expedierea reprezintă livrarea fiabilă și punctuală.

No Comments Found

Leave a Reply