10 intrebuintari ale clorurii de magneziu

Suplimentele nutritive naturale pot actiona asupra organismului tau la fel ca un medicament, fiind darul naturii pentru noi. Clorura de magneziu este exemplul perfect in acest sens, fiind un produs cu numeroase intrebuintari, atat pentru sanatate, frumusete, cat si pentru casa, gradina si animale de companie.
Clorura de magneziu se prezinta sub forma de cristale sau fulgi care se dizolva in apa si este folosita atat pentru uz intern cat si extern. O sa iti prezint 10 dintre cele mai eficiente utilizari ale clorurii de magneziu.
sare
1. Stimuleaza activitatea creierului si transmiterea impulsurilor nervoase, contribuind astfel la echilibrul sistemului nervos.
2. Ajuta la functionarea optima a sistemului cardiovascular, prevenind astfel bolile de inima.
3. Intareste sistemul imunitar, ajutand la prevenirea si combaterea racelilor si a infectiilor. De asemenea, previne imbatranirea prematura, energizeaza corpul si stimuleaza regenerarea celulara.
4. Este un excelent remediu impotriva constipatiei cronice si a hemoroizilor, mai ales daca se fac si modificari in alimentatie.
5. Previne formarea pietrelor la rinichi impiedicand acumularea oxalatului de calciu la nivel renal.
6. Actioneaza ca un purificator al sangelui, ajutand la reglarea nivelul pH-ului din organism. Datorita acestei proprietati, clorura de magneziu este de mare folos in lupta cu o gamă larga de boli.
7. Este un puternic remediu antistres – ajuta la combaterea depresiei si a oboselii cronice. Mai mult, clorura de sodiu are rol de reglare a temperaturii corpului si scade febra.
8. In domeniul infrumusetarii, clorura de magneziu este folosita pentru tratarea unghiilor casante si a parului alb, sau pentru tratamentul parului gras si a tenului matur.
9. De asemenea, clorura de magneziu este folosita pentru tratarea acneei, umflarea picioarelor si poate fi un excelent exfoliant pentru pielea corpului.
10. In casa si gradina, clorura de magneziu poate fi folosita la fertilizarea plantelor, pentru coagularea laptelui de soia (la prepararea branzei tofu) sau pentru a trata diferite boli ale animalelor de companie.

Clorura de magneziu cristalizata are atat de multe intrebuintari si proprietati vindecatoare, incat se poate folosi in preventia sau tratarea majoritatii bolilor. Este foarte bine sa ai acasa un astfel de supliment alimentar, si poti sa il consumi ca bautura (prin diluare), sau sa faci bai terapeutice. La Biosano vei gasi clorura de magneziu la un pret foarte mic, primind in acelasi timp garantia ca produsul este 100% natural.