De ce am ales iluminatul led?

In ultima vreme casa mea a fost un adevarat santier si asta deoarece am schimbat tot sistemul de iluminat, care era cam vechi, cu unul nou-nout pe baza de leduri, deoarece acestea au o serie de avantaje cum ar fi: consumul redus de energie electrica, durata de viata indelungata, rezistenta ridicata la socuri, sunt disponibile intr-o gama variata de culori si modele, sunt ideale pentru iluminatul inteligent al locuintei, dar si a diferitor obiecte decorative.

Am folosit banda led la iluminatul locuintei reduce si am constatat ca reduce considereabil costurile cu energia electrica si cel mai important au o durata de viata mult mai mare decat becurile clasice ci incandescenta, de aceea amortizarea investitiei se va realiza destul de repede. Sunt usor de adaptat oricarei incaperi, in plus pot fi achizitionate in diferite culori pentru a anima putin camera. Avantajul benzilor LED este dat de faptul ca furnizeaza o lumina difuza, uniforma, fara umbre, prietenoasa si odihnitoare. Creaza o ambianta familiara si placuta. Ideale pentru acest tip de iluminat sunt benzile LED cu lumina calda deoarece nu creaza disconfort si nici nu oboseste ochiul. Pot fi montate direct pe perete, pe pervaz sau pe langa anumite obiecte pe care doriti sa le scoateti in evidenta. Puteti lumina locuinta prin intermediul acestei noi tehnologii, atat in interior cat si pe exterior, iar rezultatele cu siguranta vor fi mai mult decat satisfacatoare.

Maazinul on-line LEDIA.ro mi-a venit in ajutor cu o groaza de tutoriale de pe youtube dar si cu instructiune foarte detaliate in limba romana pe care le-am primt impreuna cu produsele.

Va recomand sa urmariti canalul Youtube Ledia.ro, daca doriti sa vedeti cum functioneaza aceste sisteme inovative de iluminat.

Am capatat ceva experienta din aceasta munca si m-am hotarat sa achizitionez pe viitor si cateva proiectoare LED pentru masina mea deorece acestea fac o lumina mai buna si tin si mai mult.