articole

Giftology.ro – pentru cei aflati in cautarea unor cadouri amuzante

Atunci cand alegi un cadou, tii cont bineinteles de personalitatea persoanei pe care vrei sa o feliciti. Nu cumperi cadouri amuzante pentru persoanele pe care le percepi a fi foarte serioase, sau cadouri prea serioase pentru persoanele pe care le percepi a fi amuzante.

Eu, sincer sa va spun, nu am prieteni seriosi. Sa nu ma intelegeti gresit. Prietenii pe care ii am sunt oameni responsabili si cu capul pe umeri, insa, in acelasi timp sunt plini de viata si amuzanti. Pentru ei, cadourile de pe giftology.ro sunt ideale.
Am cumparat de aici pana acum cadouri pentru trei prieteni. Iata ce am ales:

O patura cu maneci
Am o prietena foarte friguroasa. Se imbraca mereu gros si cand merg la ea, oricat ar fi iarna de cald in casta sta infofolita in patura. De multe ori se enerva ca nu poate umbla in voie pe smartphone sau pe laptop, deoarece trebuia sa-si scoata mainile din patura. Cu aceasta patura, am dat lovitura. Nu va pot descrie cat a fost de incantata. Patura pe care am ales-o e fabricata dintr-un material moale si pufos si in plus, are un buzunar pe piept pentru telefon sau alte lucruri.

Set magneti Social Media
O alta prietena de-a mea lucreaza in domeniul publicitatii. Se ocupa mai ales cu partea de promovare pe Social Media. E atat de incantata de ceea ce face, incat am vrut sa-i fac un cadou care sa-i aminteasca mereu de asta. Am cumparat de pe giftology.ro un set de magneti Social Media foarte amuzanti. S-a amuzat pe cinste.

Forma Tetris pentru cuburi de gheata
Un alt cadou pe care l-am cumparat de la Griftology a fost o forma Tetris pentru cuburi de gheata. I-am facut-o cadou unui prieten care toata ziua joaca tetris si bea bauturi cu gheata. De fiecare data cand merg la el ma amuz de cat e de fascinat de gheata din pahare.
Intra si tu pe acest site pentru a cauta cele mai amuzante cadouri. .

No Comments Found

Leave a Reply