Personale

2 motive pentru care aparatul de aer conditionat este benefic

Desi cu toti abia asteptam sa vina vara si sa ne bucuram de vremea frumoasa de afara, caldura extrema poate avea un impact negative foarte mare asupra sanatatii noastre, de aceea in zilele fierbinti de vara este recomandat sa ne adapostim in spatii cat mai racoroase. De aceea este foarte important sa avem un sistem de aer conditionat in casa. Nu este obligatoriu sa il montam in dormitor, ci in camera in care petrecem cel mai mult timp si daca se poate ca locul in care acesta va fi montat sa fie cat mai aproape de dormitor pentru ca aerul rece sa poata patrunde si in domitor.

Primul beneficiu pe care aerul conditionat il aduce este confortul termic. Astfel vei scapa de temperaturile ridicate si vei avea si un somn cat mai odihnitor. Si puterea de concentrare va creste pentru ca iti va fi mult mai usor sa te focusezi pe ceva anume atunci cand temperatura camerei este una normala.

Al doilea beneficiu este faptul ca sistemul de aer conditionat reduce prezenta alergenilor, polenului, acarienilor sau a bacteriilor pentru ca ele vor ramane in interiorul filtrului. Dar este foarte important ca filtrul sa fie curatat cel putin o data la 2 sau 3 luni, in functie de cat de mult timp il folositi.

Eu mi-am acizitionat de curand un aparat de aer conditionat de la Climatico. Si am fost uimita de amabilitatea si de modul in care acestia comunica cu clientii lor. Am primit suport tehnic si consiliere si asa am reusit sa imi gasesc cat mai repede un sistem care sa se potriveasca cu dimensiunile apartamentului meu si cu nevoile si preferintele mele. De asemenea am mai beneficiat si de livrare rapida si montaj autorizat. Daca aveti nevoie de un aparat de aer conditionat va recomand cu tot dragul site-ul celor de la Climatico.

 .

No Comments Found

Leave a Reply