articole Reportaj

Care sunt metodele prin care poti sa cumperi criptomonede?

Chiar daca nu va numarati printre cei care deja au facut pasul in lumea surprinzatoare a criptomonedelor, urmarindu-le indeaproape fluctuatiile spectaculoase si incercand sa mizeze pe momentele propice pentru a investi in bitcoin, ethereum, ripple, litecoin sau alte monede digitale consacrate, este foarte posibil sa va doriti sa stiti mai multe despre acest fenomen dominat de salturi ametitoare, cresteri si scaderi produse intr-un rim infernal. Iar daca va incanta ideea de a investi in acest mod relativ nou, cu siguranta trebuie sa faceti acest pas abia dupa ce va veti documenta amanuntit si veti intelege cat mai bine mecanismul prin care functioneaza acest sistem, dupa care veti putea opta pentru o platforma care sa va ofere serviciile si consultanta corespunzatoare, vezi BitWin. Dar chiar daca deocamdata mai asteptati „pe margine” si va rezumati in continuare sa vedeti ce se mai intampla si cum evolueaza acest fenomen care provoaca un interes urias, pana la luarea unei decizii in acest sens, nu strica ci din contra sa va informati cat mai bine din surse responsabile, precum si de la prietenii de incredere care au devenitdeja utilizatori.

Sunt multe aspecte cu care trebuie cu siguranta sa va familiarizati inainte de a cumpara, vinde sau investi in monede digitale, printre acestea si care sunt metodele prin care puteti sa folositi aceasta maniera de plata, caracterizata de descentralizare si multa libertate de miscare pentru utilizatori, care pot beneficia de confidentialitate sporita.

Astfel, cel mai des intrebuintata dintre metodele practicate in acest sens este reprezentata de cea prin transfer bancar, unul dintre principalele avantaje ale acestei variante fiind dificultatea de a se produce fraude. Daca prin transfer bancar plata nu se realizeaza cel mai rapid, cei pentru care conteaza acest aspect au la indemana varianta cumpararii de criptomonede prin intermediul cardului.

O alta varianta este cea a cumpararii prin paypal, dar comparativ cu celelalte doua metode mentionate este mult mai putin utilizata. Alaturi de acestea, pentru utilizatorii care nu vor deloc sa aiba de-a face cu bancile care au rol evident atat in transfer bancar, cumparare cu card sau prin paypal, exista si alternativa schimbului direct cu un alt partener, fie ca este vorba despre initierea unei cumparari sau a unei vanzari. Dar si aici este recomandata multa precautie si o documentare temeinica inainte de a utiliza varianta schimbului in persoana.

 .

No Comments Found

Leave a Reply