Ce este o imprimantă multifuncțională?

Imprimanta multifuncțională, adesea denumită MFP, este un dispozitiv care integreaza funcționalitatea unei imprimante, a unui copiator, a unui scaner și / sau a unui fax într-o singură mașină. Imprimantele multifuncționale reprezintă o alegere obișnuită pentru întreprinderile care doresc să integreze activele, să reducă costurile și să îmbunătățească fluxul de lucru.

Considerații privind evaluarea imprimantei multifuncționale

Pentru a lua o decizie în cunoștință de cauză despre ce imprimanta multifuncțională performanta  monocrom Kyocera M3550 este potrivită pentru dvs., trebuie să adresati întrebările corecte. Iată cateva lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a cumpăra o imprimantă multifuncțională.

  1. Cunoașteți nevoile dvs.

Trebuie sa stiti care sunt asteptarile dvs. Dincolo de imprimare și copiere, cum doriți să utilizați imprimanta multifuncțională pentru a ajuta la gestionarea documentelor, la reducerea hârtiei, la simplificarea fluxului de lucru, la gestionarea formularelor. Câte lucrări de copiere, imprimare, fax, scanare și e-mail veți executa în fiecare zi? Câți utilizatori vor folosidispozitivul? Veti folosi imprimanta pentru a printa color? Există o serie de cerințe care trebuie luate în considerare.

  1. Cunoașterea costurilor totale

La evaluarea unei imprimante multifuncționale, aveți grijă să priviți numai la costul hardware-ului inițial. Există o serie de alți factori care trebuie luați în considerare, inclusiv costul consumabilelor. Odată ce costurile de cerneală sunt luate în considerare, imprimantele multifuncționale cu jet de cerneală, inițial percepute ca fiind costuri reduse, se dovedesc de multe ori că au un cost echivalent sau mai mare decât imprimantele multifuncționale cu laser și cu cerneală de înaltă performanță. Costul poate crește, de asemenea, în mod semnificativ pentru dispozitive care sunt greu de utilizat

Imprimanta dvs. multifuncțională poate deveni un avantaj util în gestionarea și controlul costurilor pentru imprimare și imagistică și poate adăuga noi capacități firmei dumneavoastră dacă alegeți cu înțelepciune. Luați în considerare modul în care imprimantele multifuncționale pot aborda costul total al proprietății pentru activitățile de tipărire și imagistică, pot consolida mai bine și îmbunătăți gestionarea resurselor în cadrul organizației și pot îmbunătăți eficiența proceselor de afaceri.

  1. Cât de ușor este să vă conectați la o rețea existentă

Luați în considerare cât de ușor se va integra sistemul de imprimare multifuncțional cu rețeaua dvs. existentă. Este ușor de implementat? Are nevoie de un training minimal de pornire? Are software-ul sau ofera mentenanta să vă ghideze la instalare, depanare și actualizare?.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *