24 000 de utilizatori

24 000 de utilizatori BitTorrent sunt dati in judecata pentru piratarea filmului The Hurt Locker.Cine va pus sa faceti magarii.Mai bine stai in banca ta si nedat in judecata.A inceput sa devina cam nasola treaba asta cu pirateria.

Voltage Pictures, compania de productie a filmului premiat la Oscar The Hurt Locker a intentat cel mai mare proces de file-sharing din toate timpurile.

Producatorul si-a propus sa recupereze banii pe care i-a pierdut prin intermediul utilizatotilor BitTorrent care au descarcat ilegal filmul.

Exceptand cazul in care compania de producatie va alege sa cada la intelegere si sa primeasca daune majore din partea presupusilor pirateristi, cazul se va intinde pe o perioada foarte lunga de timp.

In trecut, cel mai mare proces de file-sharing a fost intentat impotriva a 23 000 de useri BitTorrent, care au downloadat pelicula The Expendables, lansata in 2010.

sursa

10 thoughts on “24 000 de utilizatori

  1. eu unul nu incurajez pirateria…dar e buna :)),ce sa le faci ghinionu lor,norocu nostru ca vedem filmul.

  2. sti e ca la rama o tai in 2 si se fac 2 rame,asa si cu astia sunt prinsi 24000 apar 48000 in schimb doar sa le faca in ciuda,tot timpu’ exista si o sa existe piraterie.Tie iti convine sa dai bani sa vezi un film,cand poti sa il vezi gratis?(nu sa dai bani cand mergi la cinema,ci sa cumperi dvd/blu-ray original)

  3. Piraterie înseamnă să transmiţi mai departe free sau contra-cost respectivul film, pentru cei care îl downloadează, îl vizionează şi îl sterg nu se numeşte piraterie, ci mai mult consumator online.

  4. Bine ca nu am descarcat filmul, desi ma batea gandul. Mai bine stau in banca mea.

Comments are closed.