S-au dublat.

Infractiunile din mijloacele de transport s-au dublat.Oricat de tare ne-am dori sa protejam mediul si sa renuntam la masina in favoarea mijloacelor de transport in comun, nu avem prea multe sanse. Dincolo de aglomeratie, nu suntem protejati in autobuze si troleibuze. Acestea sunt ticsite de hoti, iar politistii confirma ca numarul infractiunilor a crescut cu suta la suta. Unii ataca sub influenta drogurilor si pot fi inarmati. Ca sa scapam de ei jandarmii fac razii peste razii.sursa

Daca cumva ai pe cineva din afara ruda sau prieten si poate nu ai masina,il inviti la tine mergi cu transportul in comun si pateste ceva de genul asta nu te faci de rusine ia uita ba unde mai adus.Oamenii nu vor sa respecte legea si nici pe Dumnezeu.

4 thoughts on “S-au dublat.

  1. prin tren se practica asa ceva,si in spatiile aglomerate…ce sa faca si romanii sa fure ca la asta se pricep cel mai bine :))

  2. Eu mereu ma laud la toata lumea ca mie nu mi s-a furat sau n-am fost in situatii penibile de-a fi jefuit niciodata. Toti spun sa nu ma mai laud ca pana la urma o sa-o patesc si eu. Sincer nu ma tem si stiu ca-am ajuns sa am performanta asta numai datorita gandirii mele. Mereu sunt ultra prudent cu bunurile mele, si mereu incerc sa fiu stapan pe situatie. Nu sunt hot si nici n-am fost, dar nici nu-i judec pe hoti. pana la urma fiecare se descurca cum poate, important e sa nu fie prins. Iar hot sa fure de la hot mai rar se intampla.

Comments are closed.