25 de sportivi cu dizabilități participă la Campionatul Național de Tir cu Arcul

Filip Ghiorghi împreună cu colegii săi
Filip Ghiorghi împreună cu colegii săi

Acțiunea este prevăzută în programul competiţional al Comitetului Paralimpic Român şi este organizată în premieră în ţara noastră. Primul Campionat Naţional Indoor pentru persoane cu dizabilităţi se va desfășura în sala de sport a Liceului Traian din Bucureşti (strada Luigi Galvani, nr. 20, sector 2).

La competiţie şi-au anunţat prezenţa aproximativ 25 de sportivi cu dizabilităţi din toată ţara, 7 dintre aceştia fiind răniţi în teatrele de luptă. Vă aşteptăm alături de noi, pentru a mediatiza cât mai mult această întrecere sportivă care adună laolaltă atâtea poveşti frumoase ale unor oameni care au decis să lupte prin sport pentru o viaţă mai bună. Vor fi prezenţi la competiţie: Ionuţ Butoi – medaliat la jocurile Invinctus de la Totonto, dar şi Ciprian Anton – vicepreşedinte al Comitetului Naţional Paralimpic din România şi sportiv paralimpic la tenis de câmp.

Pentru a asista la Campionatul Național de Tir cu Arcul destinat persoanelor cu dizabilități fizice, vă aşteptăm sâmbătă, 10 martie, la sala de sport a Liceului Traian, de la ora 9.00 (competiţia se va desfăşura până în jurul orei 16:30 când este prevăzută festivitatea de premiere).

Parteneri: Ministerul Tineretului şi Sportului, Asociaţia Totul Pentru Tine, CSA Steaua, JYSK Romania.

Pentru mai multe detalii vă stă la dispoziţie:

FILIP GHIORGHI – preşedinte al Asociaţiei Totul pentru Tine

Tel: 0744-955515 email: filip_g71@yahoo.com

Mai multe despre Filip Ghiorghi citiți pe blogul JYSK: https://jysk.ro/blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *