Comunicate de presa

Mizeaza pe inovatie si rapiditate prin terminale pariuri sportive instalate in locatia dumneavoastra

 

Beneficiile pe care le aduc cu sine aceste terminale pariuri sportive sunt destul de multe, dar cel mai important dintre toate este acela ca vor crea un flux continuu de clienti. Astfel, veti putea sa evitati aglomeratia din locatiile dumneavoastra si veti putea sa gospodariti mai usor fluxul de clienti.

Instalarea acestor terminale pariuri sportive se poate face in locatiile de cazinouri și agentii de pariuri, acolo unde exista si o cerere destul de mare pentru astfel de servicii.

Cateva aspecte despre avantajele prezentate de terminale pariuri sportive

Avantajele acestor terminale pariuri sportive sunt destul de multe, dar in mod evident sunt potrivite mai ales pentru cei care doresc sa isi mareasca profitul in cadrul agentiilor de pariuri sau a cazinourilor. Terminalele se adreseaza in special acelor client care doresc sa joace doar un bilet si nu doresc sa stea la coada doar pentru un simplu bilet. Totodata, se adreseaza si celor care doresc sa joace mai multe bilete si doresc ca totul sa fie realizat mult mai simplu, mai rapid, mai eficient.

Astfel, avantajele sunt de ambele parti. Atat pentru client, cat si pentru cei care activeaza in acest domeniu. In mod normal, pentru deschiderea unei agentii de pariuri este necesar sa se investeasca in mod substantial, dar instaland terminale pariuri sportive veti reusi sa diminuati cheltuielile si sa aveti acces chiar si in zonele care nu va erau permisibile. Astfel, incasarile vor creste substantial in fiecare locatie in care sunt instalate si veti putea sa fiti multumit de rezultatele noi pe care le veti inregistra.

Desi sunt unii oameni care se vor confrunta cu reticenta in ceea ce priveste aceste noi tehnologii pe care vi le propunem, va fi deosebit de usor sa le diminuati, intrucat banii vor ajunge la beneficiar in siguranta, iar biletele jucate sunt valide. In plus, puteti sa configurati aceste terminale pariuri sportive astfel incat sa functioneze dupa cum doriti, dar sa si afiseze rezultatele pentru anumite jocuri. Astfel nu va mai fi necesar sa se deplaseze clientii la agentia de pariuri numai pentru a afla o simpla informatie. Avand clienti multumiti, cu siguranta ca afacerea dumneavoastra va prospera prin fidelizarea acestora pe termen lung.

Terminalele de pariuri de la EasyPay va ofera toate conditiile perfecte pentru a va dezvolta afacerea

Modalitatea aceasta este deosebit de eficienta si daca ati decis ca a venit timpul sa va dezvoltati afacerea si mai mult, atunci va recomandam sa apelati la servicii de inchirieri terminale pariuri sportive la un pret deosebit de avantajos care va salva mult din investitiile pe care le-ati realiza in mod normal pentru pentru deschiderea unei noi locatii. Mai multe detalii dar si modalitati prin care puteti sa inchiriati astfel de terminale pariuri sportive puteti sa gasiti pe site-ul nostru www.easypaysystem.ro.

Specialistii nostri va vor acorda consultant necesara cu privire la utilizarea si conditiile prin care veti putea sa beneficiate de toate avantajele pe care vi le ofera un astfel de terminal. Luna de luna incasarile dumneavoastra vor creste simtitor si veti putea sa aveti la dispozitie o modalitate relaxanta de a va conduce afacerile fara sa fie necesar sa fie prezent cineva in permanenta la locatie.

Daca doriti sa aflati mai multe detalii, asteptam sa ne contactati la numarul de telefon (+40) 753-999.918

 .

No Comments Found

Leave a Reply