Personale

Seminar de informare Arad, 15 martie 2018

Asociația pentru Promovarea Femeii din România (APFR Timișoara) are deosebita plăcere de a vă invita joi 15 martie, ora 17:00, la Hotel Continental Forum din Arad la evenimentul de informare din cadrul unui proiect inovativ şi creativ – Centrul de excelenţă în promovarea antreprenoriatului IMMpact Vest, proiect cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Proiectul se implementează pe durata a 36 de luni (respectiv în perioada 12 ianuarie 2018 – 11 ianuarie 2021) și își propune creșterea durabilă a gradului de ocupare a persoanelor din Regiunea Vest prin susținerea înființării de noi intreprinderi cu profil non-agricol în mediul urban prin cursuri de formare antreprenorială și servicii personalizate de sprijin (consiliere, consultanță, mentorat) pentru 350 de persoane şi finanţare pentru 40 de planuri de afaceri. Fiecare IMM va primi o finanţare în valoare de 40.000 de euro.

APFR Timișoara în calitate de beneficiar unic al finanțării vizează prin implementarea acestui proiect consolidarea și dezvoltarea mediului de afaceri la nivel regional și creșterea numărului de persoane care consideră antreprenoriatul ca fiind o alegere oportună de dezvoltare a carierei profesionale.

Programul de formare profesională inițiat de APFR Timișoara este gratuit și se adresează femeilor și bărbaților cu domiciliul în unul din județele: Arad, Timiș, Caraș-Severin sau Hunedoara care intenționează să își deschidă propria afacere.

Tot ceea ce trebuie să facă persoanele interesate este să se înscrie pe site-ul proiectului, www.immpact-vest.ro, într-una din seriile rămase disponibile. Dorința de schimbare, motivaţia de a deschide o afacere non-agricolă în mediul urban și timpul investit pe o perioadă de 5 zile la Timișoara sunt principalele premise care pot contribui la îndeplinirea visului profesional. Transportul, cazarea și masa pe perioada programului de formare sunt asigurate în întregime prin proiect.

În cadrul seminarului de informare echipa de proiect va prezenta activităţile proiectului, oportunităţile de finanţare şi beneficiile aduse prin intermediul proiectului în vederea creşterii mediului economic şi antreprenorial din Regiunea Vest. Evenimentul se adresează antreprenorilor, persoanelor care intenţionează să îşi deschidă o afacere, reprezentanţilor instituţiilor publice şi ai mass media. Inscrierea asigură accesul la conferinţă, mapă cu materiale informative şi coffee break. Totodată se decontează (pe baza actelor doveditoare: bilete de transport, bonuri de combustibil) transportul persoanelor care sunt din judeţul Arad.

Date de contact pentru informaţii suplimentare şi înscrieri:

Lavinia Moldovan, expert comunicare și informare

Tel. fix.: 0356.108.800/ Tel. mobil: 0740.217.604/ E-mail: antreprenoriat@immpact-vest.ro.

Website: www.immpact-vest.ro

Facebook.com/ScoalaNationalaaFemeilorManagerAdelaDinu.

No Comments Found

Leave a Reply