Personale

De la saltele din paie, la saltele cu ioni din argint

Omenirea a progresat intr-un ritm ametitor. Daca in trecut batranii isi faceau saltele din paie, adevarate amenintari pentru sanatate, in prezent exista saltele garantate 10-15 ani, care satisfac toate nevoile si gusturile cumparatorilor.

O saltea improvizata inseamna sa dormi pe o colonie de microbi. In materialele netratate isi pot face cuib numerosi paraziti, acarieni care ataca organismul in timpul somnului, cand este mai vulnerabil.

In afara de faptul ca in magazinul Saltele-online.ro se pot comanda saltele de dimensiuni variate, in care oamenii se pot simti regeste, ele sunt realizate din materiale diferite. Iata tipurile de saltele care asteapta sa ne optimizeze somnul:

-saltele cu plasa de arcuri  sau cu arcuri independente sunt eficiente in combaterea durerilor minore de spate, in plus au o rezistenta foarte mare si costa putin. Ele sunt ideale pentru cei care prefera o suprafata ferma pentru dormit deoarece petrec mult timp la birou si au inceput de cocoasa.

-saltele din spuma poliuretanica sustin corpul cu fermitate fiind potrivite si pentru oamenii batrani, deoarece nu lasa corpul sa se afunde in timpul somnului.

-saltele cu spuma de memorie care asigura in patul obisnuit confortul din avioanele de lux, fiindca acest material a fost utilizat in anul 1960 pentru scaunele avioanelor NASA. Spuma de memorie protejeaza organismul de socuri, combate afestiunile articulare, asigura aerisirea permanenta si eficienta, astfel ca nici mirosurile neplacute, nici microbi nu pot patrunde in ele, in plus se mentin uscate actionanad ca veritabile bariere impotriva transpiratiei.

– saltele cu spuma de latex, prelucrata cu substante care provin de la arborele de cauciuc. Datorita componentelor are o durata de viata mare si asigura sanatatea celor care dorm pe o astfel de suprafata. Desi pretul este mai mare, salteaua din latex merita toti banii, fiindca poate fi schimbata dupa 8 ani de utilizare, timp in care sanatatea este 100% conservata.

-saltele cu materiale bio, cu efect relaxant asupra organismului, fiindca acestea sunt naturale, nontoxice, prietenoase cu organismul. Ele reprezinta adevarate terapii, atat cele cu aloe vera, cat si cele cu ioni din argint.

Oamenii din trecut ar ramane muti de uimire in fata atator saltele confortabile si a sistemului ultraeficient de vanzare prin care cumparatorul nu face niciun drum la magazin, ci comanda de la domiciliu si primeste salteaua acasa..

No Comments Found

Leave a Reply