Masina, un prieten de nadejde

Pentru foarte multe persoane, masina face parte din familie si o trateaza ca pe un copil, avand grija sa ii faca mereu reviziile la timp, sa mearga frumos cu ea, sa o intretina bine si drept rasplata, masina ii deplaseaza unde vor acestia fara a avea probleme cu ea. In schimb, pentru anumite persoane, masina nu reprezinta decat un morman de fiare, plastic si cauciuc ce trebuie sa ii duca din punctul A in punctul B, cat mai ieftin posibil. Ei bine, despre acest gen de persoane o sa discutam azi, si cat de important este sa intretinem masina cu piese auto de o calitate medie spre superioara.

Multe persoane arunca cu namol spre companiile auto din pricina faptului ca masinile sunt de o calitate slaba, in schimb acestia nu le intretin cu nimic, ba mai rau le exploateaza intr-un mod gresit ca la final sa spuna ca acel model este unul slab. Acele persoane nu o sa fie multumite niciodata de niciun tip de masina. Eu sunt de parere ca o masina la ora actuala trebuie intretinuta ca si un om, asta datorita echipamentelor de pe ea, motoarele au devenit din ce in ce mai tixite de senzori si piese elctronice.

Odata cu avansarea in tehnologie, putem comanda piese auto online, chiar de la noi de acasa, facand anumite revizii chiar in propiul garaj sau in fata blocului. Chiar de curand am achizitionat cateva baterii auto pentru mine si doi prieteni, fiindca am cumparat o cantite mai mare am primit si reducere, este internetul plin de oferte. Daca chiar crezi ca nu ti se indemana , poti apela cu incredere la un service auto, care sa te ajute cu reviziile si viitoarele reparatii.

Eu unul sunt de parere ca toate masinile sunt bune atata timp cat le exploatezi corect si cat timp le oferi  putina atentie in ceea ce constau reviziile..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *