articole

Academia Inventeaza.ro ajuta micutii sa descopere tehnologia

Tehnologia ocupa un loc important in viata nostra, mai ales acum cand cu totii avem un smartphone sau poate un smartwatch. Toat lucrurile din ziua de azi au devenit `smart` ca sa le spun asa. Asadar ce ai spne daca le-ai oferi celor mici posibilitatea ca acestia sa descopere tainele tehnologiei moderne?

Academia inventeaza.ro va ofera o metoda foarte usoara de invatare, este vorba de multe jocuri si aplicatii practice, daca nu v-am convins inca sa va inscrieti micutul la astfel de cursuri trebuie sa stiti ca in zilele de 09-10 aprilie 2016 copii pot participa in mod gratuit la prima lectie. Astfel va veti putea forma o idee despre aceste cursuri.

Puteti vedea direct pe site-ul lor atat programa pentru cursuri cat si grupurile care nu au fost inca realizate sau sunt incomplete, astfel in functie de programul dumneavoastra si de cel al copilului puteti alege cea mai potrivita grupa. Aceste cursuri se axeaza pe ai ajuta pe tineri sa puna in practica toate detaliile tehnice pe care le-u invatat de alungul acestora.

Pentru a putea fi la curent cu cele mai noi informatii cu privire la cursurile te invit sa acorzi un like paginii de facebook Asociatia inventeaza.ro, astfel vei putea fi la curent cu cele mai noi informatii direct de pe pagina ta de facebook.

La astfel de cursuri copii vor invata cum sa realizeze roboteii, cum ii pot ajuta informatiile din Robotica, Electronic sau IT in viata de zi cu zi. Sa nu uitam ca peste cativa ani informatica va deveni una dintre cunostintele folosite in toate domeniile de activitate, tocmai de aceea este bine ca micutii sa invete din timp aceste informatii.

In  viitor, 90% dintre locurile de munca vor solicita competente IT iar prin acest curs tu il pregatesti pentru acest lucru: copilul tau va avea un job bine platit .

 .

No Comments Found

Leave a Reply