Apis Donau ofera spre vanzare matci sanatoase si stupuri de albine atent ingrijite

Beneficiile mierii de albine, a polenului si, de asemenea a propolisului sunt extrem de bine cunoscute de oameni, astfel ca cei care isi doresc sa se bucure in permanenta de nenumaratele avantaje cu care vin acestea isi achizitioneaza proprii stupi de albine. Pentru ca familia acestora sa functioneze pe masura este obligatorie prezenta unei matci, informatii extrem de bine cunoscute de catre specialistii in apicultura a societatii SC Apis Donau SRL din Bucuresti.

Apis Donau ofera spre vanzare matci sanatoase si stupuri de albine atent ingrijite
Site-ul apis-donau.ro se dezvolta si promoveaza cu succes in mediul online uimitoarele cunostinte, produse apicole si materiale biologice de calitate superioara pe care societatea le-a dobandit de-a lungul anilor de experienta. Firma are in componenta sase iubitori si pasionati de albine care doresc sa promoveze cat mai mult posibil aceasta traditie pe care o dezvolta de mai mult de patru generatii. Intreaga experienta a fost dobandita in urma calatoriilor de studiu realizate vis-a-vis de gestionarea cat mai eficienta a unei ferme apicole de prima clasa.

De altfel, insusi managerul firmei Apis Donau SRL declara in cadrul magazinului online apis-donau.ro faptul ca: „Principala ramura a activitatii noastre o reprezina productia de produse apicole: miere, polen, propolis, etc., iar cresterea si selectionarea matcilor vine ca o necesitate a acestei activitati. Gestionam totodata un numar considerabil de nuclee de imperechere, care ne ajuta in programele noastre de multiplicari din fiecare sezon. Pentru a pastra si imbunatati materialul genetic pe care il detinem, pe langa imperecherile naturale controlate, efectuam si inseminari artificiale, avand un rol important in obtinerea de matci reproducatoare cu multe caracteristici extraordinare.”

Matcile Apis Donau sunt atent selectionate, inseminate, imperecheate si oferite spre vanzare

Matca joaca un rol extrem de important in buna functionare a unei familii de albine, caci aceasta este singura ce depune un numar impresionant de oua, deci, regina este cea responsabila pentru urmatoarea generatie de tinere albine. Din acest motiv, Apis Donau ofera matca de vanzare sanatoasa, capabila sa ghideze bunul demers al intregului stup de albine, astfel incat sa functioneze cat mai util.

De altfel, chiar in sectiuna Material Biologic din cadrul magazinului online apis-donau.ro sunt prezentate extrem de multe tipuri de matci ce garanteaza extrem de multe beneficii aduse stupului. Printre cele mai bine vandute astfel de matci se numara cele Carpatine, Carnica, Caucaziene, Ligustica si Buckfast. Toate acestea se gasesc atat in inseminare artificiala, dar si naturala sau atent controlate.

Matcile ce au beneficiat de o imperechere controlata impreuna cu cele inseminate artificial beneficiaza de o calitate aparte, deci si de un pret mai ridicat, insa este extrem de avantajos avand in vedere calitatea superioara a acestora, fapt pentru care matcile Carnica inseminate artificial pot fi achizitionate chiar din cadrul magazinului online apis-donau.ro pentru pretul de 450 de lei, iar cele Buckfast imperecheate controlat doar pentru suma de 85 de lei bucata.

De asemenea, Apis Donau pune la dispozitia clientilor posibilitatea de a comanda roiuri de albine cu matca inseminata artificial sau roiuri la pachet cu matca imperecheata natural, in functie de preferinte, toate acestea beneficiind de preturi extrem de atractive.

Toate fiind spuse, pentru dezvoltarea stupilor de albine de prima clasa, dar si de achizitionarea matcilor special rezervate pentru fiecare client in parte, Api.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *