articole

Principalele motive pentru care alegem becuri led

Inventarea becurilor led poate fi considerata una dintre cele mai benefice castiguri ale omenirii in domeniul stiintei.

Aparitia acestor becuri, noua ca si consumatori ne ofera o serie de avantaje, menite sa ne coloreze viata.
Mai jos o va prezint cateva avantaje pentru care ar trebui ca in fiecare casa sa existe becuri led.

1. In primul rand, consumul de energie electrica este mult mai mic la un bec led fata de unul normal, clasic, iar dupa parerea mea acesta este cel mai mare aventaj deoarece utilizarea becurilor led in interiorul locuintei noastre ne va diminua facura la energia electrica.

2. Becurile led au o durata de viata mai mare, ele pot fi folosite de doua ori mai mult fata de cele fluorescente si de 50 de ori mai mult fata de cele incadescente.

3. Au o rezistenta mai mare la socurile de curent, datorita faptului ca aceste becuri led nu au filament ele au o rezistenta mai mare fata de becurile clasice.

4.Un alt avantaj al utilizarii becurilor led la interior este acela ca ele ofera posibilitati multe de redecorare, de design interior si de amenajare a spatiilor.
Becurile cu incandescenta si tuburile fluorescente fiind mari in dimensiuni ofera posibilitati limitate, iar acestea producand caldura nu permit incorporarea lor in diferite piese de mobilier.

Becurile led care raman reci ele pot fi incororate, se pot imagina diferite aranjamente, in plus acum au aparut si benzi led sau profile led  care cu ajutorul imaginatiei arhitectului putem crea un interior deosebit care ne va incanta ochii si ne va transmite sentimentul de confort si de relaxare pe care doar in interiorul propriului camin il putem simti si trai.

In cazul in care nu ati testat pana acum aceste produse deosebite va incurajez sa le achizitionati si cu  siguranta le veti inlocui pe cele vechi cu acestea..

No Comments Found

Leave a Reply