Personale

Accesoriile potrivite la nunta ta

Nunta, este unul dintre cele mai importante evenimente din viata noastra, momentul cand doua suflete pereche isi leaga destinul, isi promit iubire unul altuia si din doua jumatati devin un intreg.
Evenimentul trebuie planificat din timp, organizat pana la cele mai mici detalii, asfel incat ziua nuntii sa ramana o amintire placuta pentru miri dar si pentru invitati.

Emotiile sunt mari indiferent de cat de devreme vei incepe sa organizezi evenimentul si cresc in fiecare zi o data cu apropierea momentului in care vei spune DA.
De cele mai multe ori noi femeile ne implicam cel mai mult in organizarea celui mai frumos eveniment din viata noastra, deciziile in alegerea localului, a bisericii, a meniului, pana si a formatiei sunt lasate tot pe seama noastra. Cate domnisoare vom avea,ce vor purta cavalerii, buchetele si toate accesoriile ce tin atat de tinuta miresei dar si a mirelui sunt ale toate ale noastre si de multe ori ajungem sa obosim si sa trecem prin acest eveniment fara sa traim momentul, momentul NOSTRU.

De aceea ar trebui ca tot mai multi barbati sa se implice mai mult in organizarea nuntii, pana la urma nu sunt doar simplii invitati, ci dimpotriva joaca rolul principal in cel mai frumos film, bazat dupa o poveste reala.
In ultima perioada am vazut cat de mult s-a diversificat moda pentru barbati, iar acestia au inceput sa-si aleaga accesoriile pe care le vor purta la acest eveniment.

Daca inainte papionul era foarte rar purtat de catre miri, acum sunt la mare cautare, acestea sunt dintre cele mai diversificate, mai colorate sau clasice ce le asortam sau nu la tinuta miresei.
Deasemena un papion vesel si colorat il poate poate purta in locul cravatei si cavalerul de onoare.
Butonii un alt accessoriu ce completeza tinuta mirelui inspira eleganta si rafinament si nu pot lipsi sub nici o forma din vestimentatia mirelui.
Bretele au devenit iar un accesoriu la moda iar acestea asortate la un costum elegant vor oferi un stil aparte tinutei.

Cureaua intotdeauna o vom asorta cu pantofii, sau in cazul in care mirele este o persoana mai curajoasa paote opta pentru un brau in loc de curea.
Batista, este deasemenea un accesoriu ce completeaza tinuta unui mire si ofera stil si eleganta, in plus ea poate fi de multe ori folositoare in cazul in care emotiile ne urmaresc.
Vestele, ultimul accesoriu care definesc tinuta mirelui, ofera un aspect classic si rafinat. Cele mai cautate culori sunt albe sau negre, insa daca mirele este o persoana. curajoasa poate alege si o culoare indrazneata si nu va da gres cu siguranta.

In cazul in care vreti sa eclipsati priviri datorita tinutei ce impune stil si eleganta, implicati-va in organizarea nuntii, a accesorilor ce fac diferenta dintre un aspect banal si unul diferit ce creeaza impresii bune si cu siguranta veti fi un exemplu de urmat.
Va recomand sa vizitati pagina de Facebook Royal Diamante. .

No Comments Found

Leave a Reply