Personale

Revelion 2016 pe partie

Noaptea dintre ani este una dintre evenimentele cele mai asteptate de cei mai multi dintre noi.
Este momentul cand ne luam ramas bun de la anul ce tocmai sa incheie si sa intampinam cu sperante si ganduri bune noul an.

Deja cei mai multi dintre noi si au facut rezervarile din timp, indiferent de locatie pe care o alegi sa ti petreci revelionul fie la un restaurant, fie la munte sau in famile.
Pentru cei mai indrazneti dintre noi si pentru iubitorii sporturilor de iarna exista si oferte menite sa puna in miscare.
ofertele foarte atractive iar pe langa faptul ca iti ofera posibiliatatea de a skia sau de a practica alte sporturi gen boarding vin la pachet in acest moment al anului cu diverse atractii menite sa ofere buna dispozitie, distractie i relaxare.

Partiile de ski din Bulgaria sunt unele dintre cele mai cautatea destinatii turistice de catre romani si nu numai.
In primul rand Bulgaria este o destinatie unde ai strabatut un drum usor, nu foarte lung, nu este costisitiare si iti ofera posibiliatea de a skia relaxt.
Partiile sunt foarte bine ingrijite menite sa iti ofere siguranta fiind impartite in doua categorii, cele pentru incepatori si partii de ski pentru profesionisti multumind astfel pe toata luma.
Bulgaria este cunoscuta pentru anumite statiuni ce iti pun la dispozitie partii de ski de o calitate excelenta, in primul rand pentru ca prezinta conditii excelente pentru ninsoare dar si pentru multitudine de tunuri de zapada situate la marginea pistelor menite sa prelungeasca sezonul de ski.

Deasemanea aici exista si primul parc din Balcani pentru impatimitii de snowboard ajung aici ghidati de pasoinea lor pentru extrem
Exista o partie de ski in Bulgaria, Shiligarnika,unde skiorii si iubitorii de snowborading pot lua parte la diverse competitii.

Asadar in cazul in care optati pentru un revelion pe partiile de ski din Bulgaria veti avea parte de servicii de foarte buna calitate, distractie si foarte multa diversitate la preturi foarte mici, avand astfel parte de o vacanta frumoasa si relaxanta.
Va recomand sa vizitati pagina de Facebook AeroTravel..

No Comments Found

Leave a Reply