Activitati de week-end

Din pacate nu intotdeauna imi iese tot ce imi propun in week-end.Dar totusi daca macar 30% reusesc la sfarsitul zilei de sambata atunci ma pot declara multumit.Si azi am cateva activitati care trebuiesc facute.Sa ajut la incarcarea gunoiului produs de animalele din dotarea gospodariei.Sa adun o parte din gutuile care stau pe acoperisul casei si dupa sa tai craca ca strica acoperisul.Sa mai complectez cu polistiren la casa care este in constructie,mai am o bucata mica de rezolvat si gata pe anul asta,la primavara.

8 thoughts on “Activitati de week-end

  1. Animale nu am, deci am scapat de grija asta. 🙂
    Treaba pe acasa nu prea am mai facut, nu de alta dar incep sa fiu un simplu oaspete, sau chirias, caci de luni pana vineri, plec dimineata si ma intorc seara. In weekend mai stau un pic cu copiii, pe net, si pe la tara.

  2. Mă bucur că stau la oraş, n-am probleme cu gutuile 🙂 eu în Weekend mă gândesc să fac puţină curăţenie în cameră, şi prin PC, poate o reinstalare de Windows.

  3. În weekend-uri oameni ar trebui să se relaxeze, să citească o carte, să se uite la un film, să iasă cu prietenii la un suc, nicidecum să lucreze :P.

Comments are closed.