Oase moarte

Sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou va fi marcată de aducerea din Grecia la Bucureşti, pentru prima dată, a moaştelor Sfântului Apostol Andrei, ocrotitorul României şi de vizita PF Teodor al II-lea, Papă şi Patriarh al Alexandriei şi al întregii Africi.Pregătirile pentru sărbătoarea Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou au început pe Dealul Patriarhiei.În vecinătatea Catedralei a fost amplasată scena pe care se va sluji, fiind totodată amenajat baldachinul unde vor fi aşezate moaştele Sfântului Cuvios Dimitrie cel Nou.sursa

Nu faceti prostia sa va inchinati la niste oase moarte indiferent a le cui au fost.Inchinare se face conform biblie-ortodoxe adica in duh si adevar nu la niste oase .Terminati cu idolatria oameni buni ca sa nu se aprinda mania lui Dumnezeu peste noi.Cata contradictie in biserica asa zisa crestina-ortodoxa intre ce scrie in biblie si ce fac preoti din cult incepand cu preafericitul teoctist si intreg sinedriu.Prea multe interese materiale si deloc spirituale.Lipsa de credinta.Isus Hristos a murit pentru noi pe cruce si preotii ce fac? umbla cu oase moarte dintr-un loc in altul ca lumea care nu e informata sa cada in capcana lor.

5 thoughts on “Oase moarte

 1. Românii,nişte pupători de moaşte..se dau credincioşi şi plâng la televizor,dar în sufletul lor sunt nişte oameni răi şi păcătoşi.
  Sunt sigur că iar or să leşine pe acolo şi o să fie nevoie de intervenţia jandarmilor şi a medicililor.
  Ce ţară–de rahat.

 2. Daca imi permiti o mica corectura: Teoctist este mort de cel putin 2 ani, daca nu 3, acum lider este Prea Fericitul Daniel..
  Apropo: de ce este Prea Fericit?
  In fine. Am scris si eu pe tema asta, chiar nu pot intelege cum in 2011 oamenii inca se mai inchina la morti (a se citi moaste). Acum 200 de ani intelegeam, ca deh! lumea traia in negura intunericului cultural si educational, dar astazi, cand avem zeci de cai pentru informare….

 3. Mi-am exprimat si eu parerea pe blogul meu despre cum sunt romanii crestini doar cand e vorba sa pupe niste moaste .. in rest credinta este egala cu 0

Comments are closed.