Adeziv parchet de la Europlastic

adeziv parchet

Daca cumva doriti dumneavoastra sa va amenajati camera sau incaperile din propria locuinta, atunci noi va punem la dispozitie adeziv parchet la orice parchet de parchet pe care dumneavoastra il achizitionati.

Probabil sunteti indecis sa puneti parchet in propria locuinta, doar ca trebuie sa stiti ca el este mult mai rezistent fata de orice covor sau mai stim noi ce altceva doriti sa puneti deasupra pardoselii.

Trebuie sa stiti ca acest adeziv parchet  este pe baza de dispersie acrilica adica mai pe intelesul dumneavoastra, poate fixa placa de parchet in cel mai simplu mod si in specil fara solvent deoarece adezivul nu afecteaza parchetul deoarece are o aderebta foarte buna iar lipitura este de tip elastic, adica rezista foarte mult.

Punerea parchetului cu adeziv parchet este perfecta si are un aspect foarte placut ochiului fiindca intr-un mod sau altul el ofera o oarecare caldura care va face sa va simtiti foarte bine in propria incapere.

In principal trebuie sa stiti ca rolul important dat de catre acest adeziv este fixarea perfecta a parchetului.

Care este rolul acestui adeziv parchet?

In primul rand trebuie sa stiti ca un rol important al acestui adeziv parchet este reprezentat de catre echipa, deoarece echipa este cea mai importanta in modul in care lucrul facut in echipa se ocupa de fixarea parchetului in asa fel incat sa fiti multumit de serviciile prestate de catre noi.

Caracteristicile importante ale acestui adeziv parchet sunt reprezentate de catre baza de dispersie care este acrilica punand in asa fel placa de parchet incat sa se fixeze perfect si sa fie imbinate cum trebuie.

Acest adeziv parchet nu afecteaza parchetul deoarece nu contine apa, fiindca apa umfla parchetul, iar odata cu folosirea acestui adeziv, performanta aplicarii placilor de parchet este perfecta si intr-o stare buna.

Trebuie stiut ca lipirea se face pe suprafete absorbante, adica sub acest adeziv se pune o folie specifica acestui tip de parchet.

Se merita sa folosim acest adeziv parchet?

Da, bineinteles ca se merita, deoarece numai la noi gasit cel mai bun adeziv parchet care sa fie folosit in lipirea si imbinarea parchetului, fiindca daca parchetul nu se fixeaza bine, atunci imaginea stilului pebcare incearca sa il scoata in evidenta este total gresita, iar echipa noastra profesionista va invata cum sa va ansamblati totul.

Va recomandam acest adeziv in special pentru montarea pardoselile din lemn a parchetului avand esente autohtone, cum ar fi fagul, stejarul si nucul.

In principal cele mai bune informatii despre acest adeziv parchet se gasesc pe site-ul www.Europlastic.ro deoarece in acest mod dumneavoastra descoperiti cat de bun este adezivul si cum trebuie sa il folositi dumneavoastra, dar daca nu va pricepeti sa il folositi va punem la dispozitie o intreaga echipa profesionista care sa va ajute sa ansamblati parchetul in propria locuinta.

Cel mai bun adeziv parchet il gasiti la noi, iar folosirea lui la aplicarea parchetului in propria locuinta este perfecta pentru incaperile dumneavoastra.