Produse apicole

produse apicole

Produsele apicole sunt extreme de folosite in zilele noastre pentru ca au proprietati curative exceptionale. Cand vorbim despre produse apicole vorbim in mod obligatoriu despre laptisor de matca, polenul de la albine, propolisul sau mierea cruda.

Toate aceste produse apicole sunt extrem de benefice si deeori sunt recomandate de medici in tratarea diferitelor afectiunu, cum ar fi raceala, fiind considerat cel mai bun antibiotic, au pentru folosirea ca supliment alimentar pentru a intensifica energia si vitalitatea.

De ce sa alegeti produse apicole ?

Dupa cumam mai mentionat, produsele apicole sunt considerate remedii naturale. Efectele benefice ale acestora sunt cunoscute in toata lumea, acestea fiind recomandate spre folosire atat de medicina alternativa cat si de cea traditionala.

Spre exemplu, laptisorul de matca este un antibiotic natural aproape la fel de puternic precum si penicilina. Numai ca daca penicilina are efecte adverse, in cazul laptisorului de matca asemenea consecinte nu exista. S-a mai constatat ca laptisorul de matca este benefic in tratarea bacteriilor care cauzeaza infectiile pielii intrucat acesta le opreste dezvoltarea. De asemenea, acesta mai este folosit si pentru echilibrarea hormonilor sau la reducerea nivelului colesterolului.

Un alt exemplu demn de mentionat din categoria produselor apicole este propolisul. In urma numeroaselor studii realizate s-a constatat ca propolisul contribuie la cresterea rezistentei la infectii si contribuie la intarirea sistemului imunitar.

Produse apicole – pasiune si daruire

Firma noastra a fost fondata in urma multor ani de studiu in domeniul produselor apicole. Ceea ce oferim noi este rezultatul a numeroase studii individuale si acreditate asupra acestor produse, astfel incat ceea ce oferim spre vanzare sa fie de cea mai buna calitate si sa satisfaca asteptarile consumatorilor nostri.

Va oferim o gama variata de produse si informatii asupra acestora, totul pentru ca dumneavoastra sa puteti face o alegere corecta si in cunostinta de cauza.

Ne dorim ca produsele oferite spre comercializare de catre noi sa-si indeplineasca scopul si anume acela de a trata anumite afectiuni fara a produce in sorpul dumneavoastra efecte advrse care v-ar crea incomoditati.

De ce sa alegeti produse apicole oferite de noi ?

Firma noastra este aparuta pe piata romana de mai bine de 10 ani. Astfel, putem afirma ca la noiexista o traditie in ceea ce priveste oferirea spre comercializare a produselor apicole. In plus, existand de atatia ani pe piata, suntem la curent cu toate necesitatile pe care le poate avea un client sau potential client, incercand in acelasi timp sa adaptam produseleficarei tip de persoana, pentru ca fiecare are propriilecarateristici si necesitati.

Vizitati site-ul nostru www.Pronapic.ro, si consultati gama larga de produse apicole care sunt prezentate. Cititi cu atentie fiecare indicatie din descrierea produsuluisi asigurativa ca acesta se potriveste in totalitate afectiunii dumneavoastra. La final va ramane doar sa finalizati si plasati comanda, iar distributorii nostri se vor asigura ca produsul sau produsele sa ajunga in siguranta la dumneavoastra.

La final va ramane doar sa va bucurati de noul produs achizitionat.