Comunicat de presa

Afla din ce parc auto merita sa cumperi o masina adusa din strainatate

Primul pas pe care trebuie sa il faci, dupa ce te-ai decis sa renunti la vechea masina, este sa cauti un parc auto profesionist. Pe cat de simplu suna in teorie, pe atat de important este in realitate, pentru ca mediul de cumparare va contribui semnificativ la tipul de achizitie pe care o vei face. Cu siguranta ai auzit in jurul tau, daca nu chiar ti s-a si intamplat, despre masini care si-au aratat valoarea abia dupa primele 6 luni de la achizitie.

Dupa ce banii au fost investiti, la primul drum lung, noul proprietar constata defectiuni tehnice despre care nu a fost informat si pe care nu le-a sesizat la cumparare. Ca acest scenariu, unul dintre cele mai rele, sa fie evitat in totalitate, se impun unele masuri de siguranta. Dar ca sa scapi de toate grijile si sa fie si mai simplu pentru tine, nu va trebui decat sa te asiguri ca vei gasi un parc auto profesionist.

Ce iti poate oferi doar un parc auto profesionist?

Garantia calitatii, cu adevarat! Un parc auto profesionist mizeaza pe un anumit tip de valori, precum increderea. Tocmai de aceea, cei care dezvolta un asemenea mediu de cumparare se pot asigura de provenienta masinilor si pot testa calitatea tehnica a acestora, inainte de a le intermedia legatura cu viitorii cumparatori. Este cazul Autogeist.ro, un parc auto conceput dupa cele mai noi standarde in Romania, care vine in intampinarea soferilor pasionati cu o gama diversa de masini aduse din strainatate, fiecare dintre ele fiind testata si verificata, inainte de a fi pusa spre comercializare. Inclusiv numarul de km, un subiect atat de controversat, este verificat, pentru ca viitorii cumparatori sa fie bine informati.

Cartea de vizita a unui parc auto profesionist

Si mai simplu pentru tine este sa ai acces la toate informatiile care te intereseaza, direct din fotoliul tau de acasa. Cum este acest lucru posibil atunci cand vine vorba de un parc auto? Trebuie sa stii ca cele mai moderne astfel de medii de cumparare pun la dispozitia viitorilor cumparatori toate informatiile necesare lor, printr-o platforma online, de unde se pot documenta oricat de mult timp doresc. Vorbim despre un website de prezentare ce functioneaza exact ca o carte de vizita, afisand portofoliul pe care il are respectivul parc auto cu intreaga oferta de masini si caracteristicile lor. Informare simpla si rapida!

Ce pachet de beneficii poti accesa intr-un parc auto profesionist?

Intr-un parc auto care respecta cele mai inalte standarde, nu doar procesul de vanzare-cumparare este cel care conteaza, ci intreaga experienta pe care o va avea cumparatorul, pornind de la sursele de documentare si continuand cu beneficiile de inainte si de dupa achizitie. De exemplu, Autogeist.ro le ofera aici cumparatorilor sai un anumit pachet de extra beneficii, indiferent de autovehiculul pe care urmeaza sa il achizitioneze. Nu putine sunt avantajele de care se pot bucura toti clientii parcului auto Autogeist:

  • garantie service intr-o perioada de pana la 12 luni de la cumpararea masinii din acel parc auto;

  • test drive gratuit, sub asistenta specialistilor, pentru verificarea calitatii tehnice a masinii;

  • intermedierea relatiei cu diversi finantatori, care ofera acces la programe de credit auto;

  • serviciu de buy back garantat.

Lista nu se opreste aici. Poti conduce masina mult visata cu ajutorul celor de la Autogeist.ro!

No Comments Found

Leave a Reply