Comunicat de presa

Utilizarea unui lac parchet: secretul pentru a aduce stralucire locuintei dumneavoastra

Podelele din lemn creeaza o atmosfera confortabila in orice locuinta. Cu toate acestea, ele sunt supuse, de asemenea, uzurii de-a lungul timpului. Ganditi-va la tocurile inalte, pietre aduse de pantofi si murdaria de zi cu zi. Nici o podea din lemn natural nu poate supravietui acestui lucru pentru mult timp. Ca rezultat, ar trebui sa protejati pardoselile de la inceput cu uleiuri, ceara sau lac pentru  parchet de calitate . Cu toate acestea, trebuie sa le curatati in mod corespunzator si in mod regulat, pentru a va bucura de parchet pentru mai multi ani.

Unul dintre aspectele care este tratat cu superficialitate, insa are un impact major asupra esteticii locuintei noastre, este parchetul. Si cum sa avem o podea cat mai stralucitoare fara un lac parchet corespunzator. Va intereseaza ce trebuie sa aveti in vedere atunci cand mentineti parchetul si podelele? Daca si dumneavoastra sunteti constient de importanta pe care o are un parchet ingrijit corespunzator, articolul de fata va prezinta in cativa pasi simpli cum sa va folositi eficient de un lac parchet.

Cum folositi eficient un lac parchet?

  1. Pregatiti parchetul

    Podelele trebuie sa fie slefuite pana la lemnul gol folosind, de preferat, o masina de slefuit. Totusi, daca parchetul dumneavoastra este recent montat, atunci este posibil sa nu mai fie nevoie sa faceti acest lucru, deoarece este inca nou. Ca aplicarea de lac parchet sa fie cat mai eficienta, aspirati inainte podeaua folosind un cap de vid special conceput pentru podele din lemn, pentru a reduce riscul de deteriorare a suprafetei. Curatati cu atentie podeaua folosind un material de curatare a pardoselilor din lemn si o carpa din microfibra. Acum sunteti gata sa aplicati grundul pe podea.
  2. Aplicarea grundului pe parchet

    Inainte de a folosi un lac parchet, este bine sa aplicati grundul, folosind o perie sau un cilindru mic, la marginea dinspre camera. Faceti acest lucru in sectiuni mici (1 sau 2 metri ). Odata ce o sectiune este completa, repetand pana cand intreaga incapere este completa, asigurandu-va ca exista o usoara suprapunere cu fiecare sectiune. Lasati-l sa se usuce pentru perioada recomandata. Curatati apoi cu un detergent pentru podele din lemn si o carpa din microfibra. Parchetul dumneavoastra este acum gata sa fie lacuit.
  3. Aplicare lac parchet

    Repetati pasii de aplicare a grundului, de data aceasta folosind lac parchet. Odata complet uscat, aplicati un al doilea strat daca este necesar. Parchetul dumneavoastra ar trebui acum sa straluceasca. Pentru rezultate cat mai bune, este recomandat sa cititi si sa urmati cu atentie instructiunile cu care vine un lac parchet.
  4. Mentinerea aspectului stralucitor al parchetului

Desi folosirea unui lac parchet este esentiala, la fel este si mentinerea rezultatelor. Este bine sa curatati zilnic parchetul cu un spray de curatare a pardoselii din lemn si o carpa din microfibra saptamanal, sau dupa cum este necesar. De asemenea, impiedicati deteriorarea podelei prin folosirea placutelor de protectie impotriva zgarieturilor pe fundul mobilierului si stergeti imediat orice scurgere de apa sau accidente.

 

Cu totii ne dorim ca locuinta noastra sa lase o impresie cat mai placuta musafirilor nostri. Daca si dumneavoastra vreti ca locuinta sa capate un aspect stralucitor, incepeti cu parchetul. Pentru a beneficia de cele mai bune oferte de lac parchet, alegeti firma KLEBROM. Ii puteti contacta accesand   aici   sau la telefon 0726/ 159 136 si incepeti un parteneriat de incredere.

No Comments Found

Leave a Reply