Ai nevoie de camioane noi pentru marirea flotei?

Industria transporturilor este una dintre cele mai importante ramuri ale industriei, deoarece fara existenta sa totul ar ramane blocat. Fie ca este vorba de transportul aerian, naval sau terestru, fiecare in parte are rolul ei si reprezinta cheia succesului oricarei comunitati.

Transporturile reprezinta sectorul economiei nationale ce asigura deplasarea in spatiu a marfurilor sau a persoanelor. Practic este motorul oricarei economii. Insa ca aceasta ramura a industriei sa dea rezultatele dorite, bineinteles avem nevoie de o infrastructura a drumurilor care sa fie de calitate, astfel incat cursele sa se poata desfasura in siguranta deplina dar si in cel mai scurt timp posibil. Ceea ce la noi in tara din pacate lipseste cu desavarsire.

Daca te numeri printre cei care detin o firma de transport ce este formata din camioane iar flota detinuta are nevoie de “upgrade-uri” prin achizitionarea unor camioane noi sau second, trebuie ca aceasta decizie sa fie atent gandita si luata in functie de necesitatile companiei. Este vorba de achizitii extrem de importante si costisitoare si de aceea trebuie facute ca atare mai ales in cazul in care viitoarele camioane sunt second-hand.

Probabil cea mai buna solutie pentru cei interesati sa achizitioneze un camion second hand, o reprezinta Camioane.scania.ro, site ce publica anunturi cu diferite astfel de masini pentru transport atat camioane Scania cat si camioane MAN plus multe alte marci.

Defectarea unui camion este destul de costisitioare in comparatie cu cele ale unei masini normale iar daca o firma nu obtine incasari suficiente atat pentru plata salariilor angajatilor cat si pentru intretinerea masinilor, rezulta faptul ca transporturile nu vor mai putea fi realizate la capacitatile maxime ceea ce va duce treptat la falimentul companiei.

Orice camion second hand, ca si in cazul autoturismelor, poate fi “aranjat” pentru vanzare, prin ascunderea defectelor sau reparatii de proasta calitate astfel incat totul sa para normal pentru teste. De aceea este esentiala alegerea foarte atenta a camioanelor si trebuie testate si verificate ca atare.

Daca sunteti interesat de achizitionarea unui camion nou sau second, recomand cu toata increderea Camioane.scania.ro, site unde va sunt prezentate toate detaliile de care aveti nevoie. In cazul in care aveti vreo nelamurire, puteti lua legatura cu oricare dintre agentii de vanzari de pe site, completand un formular simplu cu numele, adresa de email si mesajul pe care doriti sa il transmiteti..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *