Personale

Tu de unde iti cumperi anvelopele pentru aceasta iarna?

Un set de anvelope bune va ajuta cand franati, cand rulati pe ploaie, noroi, zapada sau gheata si cand luati curbele. De aceea este necesara achizitionarea unor anvelope de calitate, absolut necesara cand este vorba de siguranta, deoarece acestea reprezinta contactul masinii cu asfaltul.

Sezonul rece mai are foarte putin si isi intra in totalitate in drepturi iar printre cei mai afectati de acest lucru se numara si soferii. Foarte multi dintre noi folosim masinile zilnic ceea ce presupune ca acestea sa fie bine puse la punct si pregatite pentru orice.

Odata cu scaderea temperaturilor, toti soferii sunt obligati sa isi monteze pe masina, anvelope de iarna, aceasta masura fiind esentiala pentru siguranta traficului rutier. In comparatie cu anvelopele de vara, cele de iarna sunt construite in asa fel incat sa aiba o aderenta mult mai buna si sa scurteze distantele de franare atat pe gheata cat si pe zapada.

Bineinteles ca montarea anvelopelor nu este tocmai suficienta pentru siguranta traficului rutier pe timp de iarna dar sunt o masura care in momente critice va pot salva de la o situatie neplacuta. In special cand conditiile meteo sunt nefavorabile, soferii trebuie sa isi adapteze modul de condus astfel incat sa fie compatibile cu starea soselei pentru ca traficul sa fie cu adevarat sigur.

Daca sunteti in cautarea unor anvelope iarna de calitate, sfatul meu este sa le achizitionati inca de pe-acum deoarece vremea este foarte imprevizibila si este cel mai bine sa fiti pregatit din timp pentru orice situatie.

Calitatea anvelopelor nu este neaparat data de pret, deoarece pretul este infulentat si de renumele brand-ului respectiv. Dupa parerea mea, cele mai bune in raport pret/calitate sunt anvelope Hankook, avand profile foarte bune care se tocesc greu. Bineinteles ca acest lucru depinde foarte mult si de stilul de condus. Eu personal am un stil ceva mai sportiv care solicita cauciucurile ceva mai mult insa sunt extrem de multumit de ceea ce ofera Hankook.

Pentru cei interesati sa isi achizitioneze anvelope fie ca este vorba de cele de vara, iarna sau M+S, Anvelo-one.ro va stau la dispozitie avand o gama foarte variata de anvelope pentru toate dimensiunile. In plus vei beneficia de consultanta daca ai nelamuriri sau esti nehotarat in ceea ce priveste alegerea celor mai potrivite cuciucuri pentru masina ta..

No Comments Found

Leave a Reply