advertoriale

Aplicatii rezidentiale si comerciale – Instaleaza pergole bioclimatice pentru modificari de ordin estetic si functional

  • By
  • 25 septembrie 2018

Cladirile contemporane sunt caracterizate de un accent general aerisit, purtand totodata amprenta confortului. Indiferent de tipologia spatiului vizat pentru modificare – ansamblu rezidential, casa construita in arhitectura dorita sau o afacere in domeniul serviciilor – restaurant, terasa, receptia hotelurilor, centre de relaxare – instalarea unei pergole bioclimatice confera spatiului un aspect ingrijit si luxos, asigurand in acelasi timp confortul petrecerii timpului liber la aer curat, oricare ar fi conditiile meteo.

Pergole bioclimatice – posibilitatea crearii unui spatiu echilibrat cu temperatura si conditiile meteo

Odata ce instalezi o pergola bioclimatica, nu va mai trebui sa te ingrijorezi cu privire la confortul zilelor petrecute in exterior, pentru ca te vei bucura de utilizarea terasei pentru o perioada extinsa sezonului cald. Automatizarea pergolei bioclimatice permite ajustarea lamelelor care compun acoperisul si peretii pergolei, astfel incat momentul de relaxare nu este ruinat de venirea unei ploi de vara sau de vremea mai racoroasa de la inceputul toamnei.

Beneficiile pergolelor bioclimatice distribuite de SoralTechnik

Caracterizata de inovatie, profesionalism si produse proiectate cu design si functionalitata de ultima ora, compania SoralTechnik selecteaza doar companii de top pentru a aduce in Romania doar sisteme de inchidere terase, copertine si alte aplicatii din sticla din aceeasi arie de interes, care sa bifeze cele mai exigente cerinte ale clientilor solicitanti. Dintre aceste companii amintim: firma GIBUS – Italia si firma RENSON – Belgia.

–  Vei fi atras imediat de versatilitatea acestei game de produse

Vei putea selecta modelul, materialele si functiile pe care le vizualizezi pentru un astfel de produs. Asadar, spatiile de mici dimensiuni, de tipul terasa unui ansamblu rezidential sau terasa casei personale necesita instalarea unei pergole mai mici, insa structura va fi intotdeauna solida, oferind protectie si confortul dorit.

Instalarea unei pergole bioclimatice modifica in sens pozitiv aspectul general al constructiei

Amenajarea unui spatiu de relaxarea in intimitatea curtii cu care este prevazuta casa in care locuiesti. Pe langa materialele de calitate utilizate, culorile care compun designul vor completa armonios restul spatiul amenajat. Optiunea de retractare avantajeaza aspectul pergolei, indiferent daca este inchis sau deschis.

–    Pergolele bioclimatice sunt rezistente si fiabile

In ultimii ani, dezvoltatorii imobiliari, antreprenorii din domeniul constructiilor, dar mai ales arhitectii si decoratorii de interior au promovat din ce in ce mai mult investitiile in materiale si elemente de constructie de calitate, obiecte de decor si sisteme integrate cladirilor care corespund cerintelor proiectelor si indeplinesc exigentele de tip: raport-calitate pret excelent, durabilitate timp indelungat fara retusuri si reparatii ulterioare, ori conditii de mentenanta la costuri mari.

Pergolele bioclimatice sunt realizate din materiale fiabile (aluminiu) si materiale auxiliare – textile si elemente de prindere, finisaj, de cea mai inalta calitate, garantandu-le utilizatorilor – in contextul unei manevrari optime – durata indelungata, fara a fi nevoie de interventii si reparatie.

Aplicabilitatea gamei de pergole bioclimatice – spatii rezidentiale si comerciale

Utilizate cel mai adesea pentru a oferi umbra permanenta teraselor, pergolele pot fi comandate in dimensiunile adecvate spatiilor vizate pentru aceasta modificare.

–   Spatii rezidentiale

SoralTechnik.ro asigura o gama diversificata de optiuni de personalizare pentru spatiile rezidentiale: spatiul comun pus la dispozitia locatarilor ansamblurilor rezidentiale, amenajarea unei oaze de relaxare in preajma piscinei, umbrirea si inchiderea teresei casei.

–   Spatii comerciale

Perioada in care umbra si racoarea erau asigurate doar de umbrelele clasice amplasate pe suprafata teraselor localurilor a trecut. In prezent, mult mai comod, confortabil si de bun gust este sa se opteze pentru instalarea sistemelor de tip copertine, pergole sau pergole bioclimatice. Aceastea sunt disponibile in culorile locatiei, iar masuratorile sunt efectuate de specialisti pentru ca datele sa fie transmise pentru proiectare.

Reinventeaza spatiul de locuit sau pe cel al afacerii pe care o administrezi pentru un plus de valoare

Exista mai multe motive pentru care este preferabil sa optezi pentru umbrirea moderna a spatiilor de relaxare in aer liber. Pergolele bioclimatice sunt proiectate pentru a fi in armonie cu temperaturile exterioare, putand fi ajustate constant pentru a pondera fluxul de aer care circula in perimetrul acoperit de pergola sau inchise atunci cand este vorba de precipitatii.

Contacteaza un reprezentant al echipei specializate SoralTechnik si alegeti impreuna un model din gama pergole bioclimatice, adecvat dimensiunii spatiului pentru care urmeaza sa demarati lucrarile de amenajare.

———————————–

DATE DE CONTACT

Telefon – 031 430 40 33

Mail – office@soraltechnik.ro

Va asteptam in showroom-ul nostru din B-dul Pipera nr.59, Voluntari, Ilfov, unde v-am pregatit, pe o suprafata de 150 mp, o gama variata de produse si variante constructive, iar echipa noastra va poate oferi cele mai eficiente solutii pentru proiecte de succes!

.

No Comments Found

Leave a Reply