Comunicat de presa Comunicate de presa Internet Personale

Ai nevoie de un implant dentar? Iata care sunt avantajele de care te vei bucura

Lipsa unui dinte este una dintre cele mai comune probleme dentare cu care ne confruntam. La un moment dat, din diverse motive multi dintre noi isi pierd cel putin un dinte. Pierderea dintelui are efecte negative asupra calitatii vietii pentru ca persoana care are o astfel de problema dentara nu se va simti confortabil sa zambeasca. De asemenea, pierderea dintilor afecteaza si sistemul digestiv pentru ca o persoana care nu are toti dintii perfect functionali nu va putea mesteca corect alimentele pe care le mananca. Acest fapt va pune o presiune suplimentara pe sistemul digestiv care va fi nevoit sa lucreze mai mult pentru a digera alimentele consumate. Tehnologia din domeniul stomatologiei a avansat atat de mult incat in momentul de fata pierderea totala a unui dinte nu mai este o problema atat de grava, asa cum era de exemplu in urma cu 15 – 20 ani. Implantul dentar este cea mai revolutionara metoda utilizata pentru reconstruirea totala a unui dinte astfel incat pacientul sa se poata bucura din nou de toate avantajele oferite de catre o dantura perfect functionala. Desi aceasta tehnica stomatologica este cea mai buna varianta pentru inlocuirea dintilor cazuti multi dintre noi inca sunt reticenti cu privire la implantul dentar. De ce? In primul rand, pentru ca au auzit multe detalii negative despre acesta. In al doilea rand, pretul care trebuie platit pentru un astfel de implant este destul de mare, fapt care face ca aceasta metoda de inlocuire a dintilor cazuti sa nu fie accesibila oricarei persoane.

Avantajele oferite de catre apelarea la un implant dentar
Persoanele care opteaza pentru un implant dentar se vor bucura de foarte multe avantaje, cateva dintre acestea fiind prezentate in continuarea acestui articol. Iata care sunt acestea:

-Ajuta la realizarea corecta a masticatiei si a digestiei. Acest avantaj este fara nici o urma de indoiala cel mai important avantaj oferit de catre apelarea la un implant dentar. De ce sa iti distrugi sanatatea atat timp cat poti opta pentru un implant dentar care va ajuta la mentinerea unei stari de sanatate cat mai buna.
-Imbunatateste aspectul fetei si pronuntia. Caderea dintilor afecteaza si aspectul fetei chiar daca persoanele care au aceasta problema dentara incearca sa nu zambeasca. In timp, datorita caderii dintilor fizionomia fetei se va schimba destul de mult in sens negativ, lucru pe care cu siguranta nu si-l doreste nimeni.
-Previne instalarea halenei, aceasta fiind o alta problema dentara cu care se confrunta multi dintre noi.
-Implantul dentar reda stima de sine pacientului, acesta putand sa isi traiasca viata la fel cum o facea inainte de a-si pierde dintii.
-Implanturile dentare se intretin la fel de simplu precum dintii naturali.
-Nimeni nu isi va da seama de faptul ca ai apelat la un implant dentar. Acest lucru se datoreaza tehnologiei de ultima generatie care sta in spatele crearii implantului dentar.
-Durata de utilizare foarte mare.
-Implantul dentar este o metoda de inlocuire a dintilor cazuti la care poate apela oricine.
-Protejeaza integritatea dintilor vecini.

Ce tip de implant dentar aleg?
Clinica stomatologica Dentaline, una dintre cele mai bune clinici stomatologice din tara noastra pune la dispozitia pacientilor urmatoarele tipuri de implanturi dentare:
1.Implant dentar alpha bio ( Israel). Acest tip de implant dentar este cel mai avantajos din punct de vedere a pretului. Cei care opteaza pentru inserarea unui astfel de implant dentar vor beneficia de o garantie de 8 ani de zile.
2.Implant dentar megagen. Acest tip de implant dentar este produs in Coreea de Sud si este un implant dentar care ofera estetica si functionalitate cu rezistenta buna in timp.
3.Implant dentar zimmer. Acest tip de implant este produs in SUA si se afla in categoria implanturilor dentare premium. Acest lucru se datoreaza anilor de cercetare care stau la baza aparitiei acestui tip de implant, mai exact 60 ani de cercetare.
4.Implant dentar zimmer trabecular. Acest tip de implant dentar este produs tot in SUA, face parte din clasa implanturilor dentare premium si este singurul implant dentar cu structura tridimensionala. Gratie acestui avantaj, acest tip de implant dentar se apropie cel mai mult functional si fiziologic de osul natural.

Concluzii

Implantul dentar este in acest moment cea mai avansata metoda prin care un dinte cazut poate fi inlocuit fara ca cineva sa isi dea seama de acest lucru. De asemenea, recapatarea functiei de masticatie dar si imbunatatirea digestiei sunt alte doua motive pentru care implantul dentar este ceva revolutionar in industria stomatologica. Acesta poate fi montat la un raport pret – calitate foarte bun in cadrul clinicii stomatologice Dentaline. Pentru a afla mai multe detalii despre ce presupune inserarea unui implant dentar dar si pentru a-ti face o programare nu ezita sa iei legatura cu specialistii care lucreaza in cadrul acestei clinici stomatologice.

No Comments Found

Leave a Reply