Comunicate de presa

Unde gasesti reparatii pentru cutii de viteze automate?

In contextul in care esti proprietarul unei masini care functioneaza pe cutie de viteze automata ori esti sofer pe o astfel de masina, atunci este recomandat sa ai la indemana datele de contact ale unui service auto autorizat ce ofera servicii complete de reparatii cutii automate.

Daca in cazul cutiilor de viteze manuale poti sa rezolvi pe cont propriu unele defectiuni sau poti sa apelezi la prieteni pentru acest lucru, in cazul cutiilor automate de viteze complexitatea acestora face ca doar un specialist sa iti poate oferi servicii de reparatii de cutii automate de viteze.

Automatic Gearbox-service auto specializat in reparatii cutii automate

Una dintre firmele cu renume si prestanta in tot ceea ce inseamna repararea de cutii automate de viteze este SC Automatic Gearbox SRL din Bucuresti. Aceasta unitate de service auto este autorizata de catre Registrul Auto Roman (RAR) prin prisma faptului ca toti mecanicii care lucreaza pentru Automatic Gearbox sunt specializati si instruiti pentru orice reparatie la cutia automata de viteze, dar si datorita experientei foarte vaste de mai bine de 20 de ani in domeniul reparatiilor oricarui tip de cutie de viteze.

Daca in urma cu ceva ani era foarte greu sa gasesti un service autorizat care sa ofere reparatii cutii automate, cei de la Automatic Gearbox au intuit faptul ca si piata auto de masini pe cutii de viteze automate va creste. Prin urmare s-au specializat in acest tip de reparatii prin participarea la diferite training-uri de specializare in tarile din vestul Europei, acolo unde masinile pe cutii de viteze automate deja erau o alegere constanta pentru soferi.

Servicii complete de reparatii cutii de viteze automate

De foarte multe ori poti doar sa banuiesti ca exista o defectiune la cutia de viteze a masinii tale, iar in cazul cutiilor automate de viteze poti foarte bine nici sa nu iti dai seama cat este de grava problema.Desigur, cu exceptia cazurilor in care masina nu mai vrea sa porneasca si atunci nu ai altceva de facut decat sa apelezi la mecanici.Dar este bine sa te adresezi unitatii de service auto Automatic Gearbox inainte de a ajunge in punctul in care masina nu mai porneste.

Aici vei putea beneficia de servicii complete in reparatii cutii automate. Prin urmare, orice sofer care are nevoie de repararea cutiei automate de viteze poate beneficia de servicii precum identificarea defectiunii la cutia de viteze, reconditionarea pieselor uzate, inlocuirea pieselor defecte ce nu pot fi reconditionate, testarea cutiei de viteze in diferite conditii sau chiar schimbarea completa a cutiei de viteze automate.Pentru o imagine completa asupra serviciilor oferite de Automatic Gearbox in domeniul reparatii de cutii automate de viteze acceseaza www.reparatiecutieautomata.ro.

Pe langa aceste servicii complete in reparatii cutii automate Bucuresti, la Automatic Gearbox orice sofer care are o masina pe cutie automata beneficiaza de gratuitate pentru serviciile de diagnoza si de faptul ca poate veni in service pentru diagnoza oricand doreste, fara a fi necesara o programare.Astfel, la Automatic Gearbox punem pe primul loc satisfactia clientului si dorim sa oferim cel mai ridicat standard de profesionalism in repararea de cutii automate de viteze.

No Comments Found

Leave a Reply