Personale

Ai nevoie urgenta de bani? Amanetauto.com este solutia!

Foarte multi dintre noi ne aflam in situatia in care avem nevoie de bani, dar in cazul in care avem nevoie urgenta, trebuie sa gasim cea mai buna oferta si cea mai sigura astfel incat sa procuram banii si sa nu avem teama ca am facut o alegere gresita. De exemplu, in cazul in care avem o masina, putem sa o amanetam, in aceasta situatie casa de amanet auto ne va oferi banii in cel mai scurt timp posibil pentru a ne satisface nevoile.

In acest caz, avem nevoie de niste specialisti in domeniu, cei care vor avea o grija speciala de masina noastra si in acelasi timp suma pe care o primim sa fie apropiata de nevoile noastre. Pentru asta putem apela cu incredere la cei de la amanetauto.com, care se vor ocupa cu cea mai mare grija de masina noastra, ne evalueaza corect masina si ne ofera suma de bani pe care o vrem si o meritam.

Cashbook amanet masini ne va face o verificare rapida a masinii, in maxim 30 de minute, iar suma de bani la care am ajuns de comun acord ne va fi furnizata in maxim 24 de ore. Actele necesare pentru aceasta operatiune sunt: cartea de indentitate a autoturismului, talonul acestuia, iar dupa caz, contract de vanzare-cumparare sau factura. In tot timpul in care masina noastra este in amanet, aceasta va fi dusa intr-un parc special amenajat, pentru a fi ferita de pericole.

De asemenea, nu trebuie sa ne facem griji ca masina noastra va fi utilizata in tot acest timp, deoarece, la la predarea masinii se va nota kilometrajul acesteia si se va intocmi un proces verbal. Comisionul pe care va trebui sa il platim depinde in functie de suma pe care am primit-o, in cazul in care am primit mai putin de 10.000 de lei, vom plati un comision de 0.39%, iar in cazul in care primim mai mult, vom plati un comision de 0.33%.

n cazul in care nu putem restitui banii la timp, cei de la amanet auto Cashbook sar in ajutorul nostru cu zile de gratie. Pentru a putea amaneta masina la ei, este nevoie fie sa apelam la numarul de telefon afisat pe site-ul acestora, fie sa completam un formular online, ceea ce este foarte convenabil. Daca si tu ai nevoie urgenta de bani, apeleaza la amanetauto.com si scapa de griji!

No Comments Found

Leave a Reply