articole

Alege Falken, calitatea superioara a avenlopelor!

Anvelopele de masina probabil cea mai importanta parte a autovehicolului, deaorece sunt primele care iau contact cu suprafata terenului. Daca anvelopa nu este de calitate, aceasta in timp poate capata semne de uzura ce pot duce la incidente minore sau explozie de cauciuc atunci cand vehicolul se afla in mers.

Sfatul specialistilor pentru toti cei care vor sa cumpere anvelope de calitate, este acela de a apela la magaizne de specialitate precum e-pneu.ro, deoarece doar de la un furnizor specializat clientii pot beneficia de produse 100% rezistente.

Gama lor de anvelope Falken  este apreciata pentru preturile avantajaose dar si pentru calitatea poruduselor. Aceste cauciucuri sunt renumite pentru rezistenta lor, fiind folosite si de soferii de curse sport.

Falken este creatia celor de la Sumitomo Rubber Industries, un gigant japonez cucu secole de traditie la baza procedurilor interne. Inginerii japonezi aveau nevoie de un brand sub care sa poata promova anvelopele cunoscute astazi drept UHP (Ultra High Performance), in special pe piata americana exceptional de bogata si plina de oportunitati. Astfel, in 1983 s-au pus bazele lui Falken, care si-a facut rapid debutul pe piata, mai intai in tara natala, prin vanzarea modelelor FC06C / FK07A, adresate celor carora le placea sa conduca cu viteza si agresivitate. Falken a inceput astfel sa isi construiasca pozitia in randul soferilor fara compromisuri.

Falken are legaturi directe cu compania Ohtsu Tire & Rubber, care apartine Sumitomo Rubber Industries. Ohtsu Tire a fost fondata in Osaka in 1944 si a fost sub proprietatea lui Sumitomo din 1980. In Japonia, firma produce produse de cauciuc la doua fabrici, una langa Osaka si una in Miyakonojo.

In 1985, pneurile care purtau litera caracteristica F au fost exportate pentru prima data. Rezultatele promitatoare ale pietei i-au convins pe sefii companiei Sumitomo sa ia masuri suplimentare, iar in 1990 a fost fondata Falken Tire Corporation, care in acelasi timp si-a deschis primele birouri in Statele Unite. Sediul central al companiei din SUA este acum localizat in Fontana, California, in timp ce alte trei sucursale opereaza in Tennessee, New Jersey si Texas.

Lunga traditie a cauciucurilor Falken nu face decat sa alimenteze increderea soferilor in acest produs, fiind de mult eori alegerea multora care isi doresc stabilitate si performante la un pret convenabil.

Cartea de identitate a masinii sau manualul de utilizare este cel mai de nadejde ajutor cand vine vorba despre dimensiunea anvelopelor care se potriveste cu vehiculul tau. Din fabricatie, fiecare automobil are omologata o anumita dimensiune care reflecta specificatiile producatorului. Dincolo de problemele legale care apar atunci cand aceste dimensiuni nu sunt respectate, siguranta pe carosabil poate fi afectata deoarece apar probleme de manevrabilitate si nu numai.

Clientii pot observa ca diversele modele de anvelope din aceleasi categorii pe care le pot gasii pe site-ul e-pneu.ro au caracteristici comune. De aceea, diferentele dintre ele sunt date de stilul individual de a conduce, distantele parcurse si calitatea drumurilor alese de catre soferi. Magazinul e-pneu.ro este alegerea perfecta pentur orice sofer care vrea calitate si performante de la masina sa!

No Comments Found

Leave a Reply