Comunicate de presa

Aranjamentele de flori ideale ti le ofera Atelier Floricel

Florile sunt un simbol al naturii, care simbolizeaza frumosul prin toti porii. Este foarte cunoscut faptul ca florile ne infrumuseteaza si viata, nu doar casa sau gradina. Oamenii de stiinta arata ca florile aduc buna dispozitie si ne pot ajuta sa trecem peste perioadele negre din viata. Si reusesc sa faca acest lucru fara efort, doar prin prisma formei, a culorilor si chiar a mirosului lor. Se stie ca acestea pot avea multe semnificatii aparte, in functie de specie. Astfel, putem spune ca florile simbolizeaza dragostea, prietenia, compasiunea si sunt prezente la orice sarbatoare din viata noastra. Fie ca le observam mai mult sau mai putin, ele ne inveselesc gradinile si ne incanta prin culoare si delicatete. Insa nu fac doar atat: florile ne imbunatatesc dispozitia si au un adevarat efect curative (asa cum au demonstrat unele experimente stiintifice, de-a lungul timpului).

Florile au efecte pozitive imediate, care pot fi de scurta durata, dar si de lunga durata asupra starilor noastre sufletesti: reactiile, dispozitia, modul in care ne comportam in societate, toate acestea sunt influentate de flori, chiar daca poate nu ne dam seama de acest lucru. Iar efectul nu se aplica doar asupra femeilor, ci si asupra barbatilor. Probabil din acest motiv sunt mereu prezente la cele mai importante evenimente din viata unui om. Dar, pentru a ne putea bucura de ele pentru mai mult timp, este recomandat sa apelam la o florarie sau un atelier floral, care sa realizeze aranjamente exceptionale, care sa reziste zile sau poate chiar saptamani. Un astfel de exemplu este si Atelier Floricel, un atelier pe care il puteti cunoaste si descoperi mult mai usor, daca accesati link-ul https://www.atelierfloricel.ro – care va trimite catre site-ul lor oficial.

Cu multa dragoste si pasiune pentru tot ceea ce este frumos si avand in minte scopul precis de a da valoare oricarui lucru creat, cei care se ocupa de acest atelier floral vor sa ofere tuturor clientilor lor prilejul de a cumpara si de a darui ceva deosebit, care sa exprime pasiune si un strop din gandurile celui care le-a creat. Astfel toate buchetele si aranjamentele florale sunt mai mult decat combinatii de frunze si flori, sunt mici opere de arta si creatii realizate de oameni care iubesc natura si frumusetea oferita de ea. Atelier Floricel si-a castigat increderea si respectul clientilor, datorita faptului ca pun suflet in tot ce face, dorind astfel sa transmita emotie, nu doar niste simple aranjamente florale. Daca veti apela la echipa lor, va veti convinge ca merita atentia voastra. Mai mult decat atat, vor avea grija ca aranjamentele sa fie intotdeauna realizate cu flori proaspete, astfel incat acestea sa tina chiar si saptamani, in functie de speciile de flori alese, de vreme sau de conditiile de pastrare. Pastrate in conditii optime, va vor bucura mai mult timp.

Florile si esentele din flori sunt folosite in medicina de foarte mult timp, iar multe dintre remediile naturale isi demonstreaza eficienta si in ziua de azi. Oamenii au cultivat flori de mii de ani, iar acestea sunt prezente constant in ritualuri religioase sau in cadrul unor festivaluri si sarbatori importante in comunitate. Daca de partea de cosmetica se ocupa marile industrii, de partea estetica se ocupa designerii florali. Iar Atelier Floricel nu face abstractie de la acest lucru. Florile sunt cei mai buni mesageri atunci cand vrem sa spunem cuiva „La multi ani!”, „Te iubesc!” sau „Iarta-ma!”. Din dragostea pentru flori si din dorinta de a oferi oamenilor prilejul sa isi poata exprima gandurile si sentimentele frumoase fata de ceilalti prin intermediul florilor, a luat nastere accest minunat atelier floral, care a pus zambetul pe chipul multor persoane, de cand a luat fiinta si pana in prezent. Daca alegeti sa apelati la serviciile Atelier Floricel, veti avea parte de un aranjament sau de un buchet care sigur o sa va bucure.

Chiar si evenimentele cele mai speciale, precum nunta, botezul copilului sau o aniversare, pot fi mult mai colorate cu ajutorul unor aranjamente de mese. Dincolo de satisfactia financiara, de recompense sau de alte obiective pe care altii le urmaresc, Atelier Floricel se rezumam la atat: sa ii faca pe oameni fericiti cu ajutorul florilor. Asigura aranjamente din flori si flori pentru evenimente personalizate pentru fiecare client, adaptand aranjamentul, decorul interior, buchetul de mireasa sau accesoriile florale, la specificul evenimentului. Daca doriti sa descoperiti echipa din spatele acestui atelier, atunci trebuie sa le descoperiti portofoliul online, care vas ta la dispozitie. Acolo o sa gasiti fotografii de la toate evenimentele la care Atelier Floricel a luat parte, ca sa a formati o idee mai buna despre cum arata aranjamentele florale. Se spune ca o fotografie spune mai multe, decat ar putea sa o faca cuvintele. Si chiar asa este, deoarece efectul vizual este un stimulent puternic. Convingeti-va singuri / singure de cat de frumoase sunt aranjamentele marca Atelier Floricel si de cat de profesional sunt realizate acestea.

No Comments Found

Leave a Reply