advertoriale

Alegerea adresei de e-mail

Alegerea adresei de e-mail

 

In momentul de fata e-mailul este una dintre cele mai importante instrumente de comunicare, multi marketeri din online folosindu-se de email astfel incat sa initieze procedurile de vanzare. Trebuie asadar sa aveti in vedere crearea propriei liste de adrese de email, astfel incat sa nu fie o lista cumparata. Puteti face acest lucru in primul rand, mentinand in permenanta contactul cu clientii si facandu-le cunoscut acestora ca veti folosi emailul lor. In acest fel, va veti bucura de un succes destul de mare din punctul de vedere al afacerii pe care o detineti. 

Un newsletter va ajuta mult si veti putea comunica foarte usor cu clientii, produsul pe care il promovati iesind mult mai usor in evidenta. Veti putea in acest fel sa va protejati cat mai bine brandul si astfel veti avea de castigat. Este important asadar sa va folositi de cuvintele potrivite pentru ca cele mai multe conversii sunt generate in momentul in care va folositi de cuvintele potrivite in newsletter. Puteti sa va convingeti mult mai usor clientii, daca le oferiti discounturi, produse foarte bune sau chiar promotii. 

Daca un client isi ofera adresa de email, ii puteti oferi un discount si astfel va obtine o reducere suplimentara. In semn de multumire ii veti oferi asadar un discount pe care acesta cu siguranta il va aprecia mult si il va folosi atunci cand doreste sa achizitioneze produsele pe care le doreste. Un alt lucru pe care il puteti face este sa profitati de orice oportunitate. Fiecare catalog de produse sau fiecare solicitare poate fi o oportunitate, astfel incat sa obtineti adresa de email a potentialului client si astfel sa ii oferiti mai multe newslettere ulterioare. 

Un alt lucru pe care il puteti face este sa oferiti clientilor o multime de informatii utile cu privire la ceea ce vindeti. Puteti asadar sa le puneti la dispozitie un ebook sau chiar si un articol util pentru domeniul de activitate si astfel clientii vor fi foarte incantati de a afla mai multe despre ceea ce vindeti si astfel veti putea si voi sa obtineti la randul vostru emailul care va intereseaza. Pentru a intra in posesia emailului respectiv, tot ce va trebui sa faceti va fi sa le cereti vizitatorilor sa completeze adresa de email si astfel ei vor avea acces la ceea ce-i intereseaza si anume la ebook-ul pe care il puneti la dispozitia lor, dar si la articolul dorit. 

Este important de stiut ca pe masura ce adresele de email vor creste din ce in ce mai mult, acestea ar trebui sa se bazeze cat mai mult pe continut. In fiecare email trimis, trebuie sa oferiti si un continut relevant clientului. Succesul unei campanii de email marketing este valoarea continutului in sine pentru ca in caz contrar este considerat a fi pur si simplu un email de tip spam. Clientii trebuie sa fie in permanenta satisfacuti de ceea ce citesc pentru ca daca nu se va intampla acest lucru, ei vor ajunge sa se dezaboneze si astfel emailul va fi marcat ca mesaj spam.

No Comments Found

Leave a Reply