Comunicate de presa

Alegeti excursii elevi la cele mai inalte standarde calitative

Lukadi Transport va ofera servicii de calitate superioara la preturi accesibile tuturor, in mod special institutiilor de invatamant care organizeaza excursii elevi sau studenti, de-a lungul anului scolar. Fie ca este vorba despre deplasari pentru o zi, doua sau trei, noi venim in sprijinul clientilor nostri, cu oferte imbatabile de transport, in functie de necesitatile fiecaruia. Indiferent daca va deplasati undeva pentru a viziona impreuna un spectacol de teatru sau un film, sau pentru a vizita anumite zone de interes turistic, noi va punem la dispozitie mijloace adecvate de transport, in functie de marimea grupului pe care il insotiti in excursia respectiva.

Calitatea serviciilor noastre este evidentiata in fiecare aspect al serviciului nostru de transport, deoarece tot ceea ce ne dorim este sa solutionam cu brio chiar si cele mai exigente cerinte. In acest sens, dispunem de o gama larga de autocare sau microbuze si facem eforturi considerabile pentru a le mentine in stare de functionare normala, pentru a va oferi un plus de siguranta si confort, pe tot parcursul drumului. Noi constientizam faptul ca este foarte important pentru dumneavoastra sa ajungeti la destinatie in timp util, in conditii de maxima siguranta. Noi reprezentam partenerul de incredere pentru toti colaboratorii nostri si, in acelasi timp, va garantam rezultate fiabile pe termen indelungat de timp.

Excursii elevi – preturi atractive

Indiferent daca alegeti excursii elevi in scop turistic sau de alt tip noi suntem mereu alaturi de dumneavoastra, cu cele mai bune preturi de pe piata. Daca sunteti antrenorul unei echipe de tenis sau de fotbal si vreti sa organizati o excursie cu echipa dumneavoastra pentru a participa la un eveniment sportiv, cu siguranta aveti nevoie de serviciile noastre de transport pentru a ajunge acolo cu usurinta si a va bucura de o calatorie confortabila si sigura.

Stim cu totii ca excursiile reprezinta o sansa in plus de a invata lucruri loi si folositoare in acelasi timp dar si de a lega prietenii de durata. Noi sprijinim educatia si ne gandim la viitorul copiilor, de aceea facem tot posibilul sa va oferim servicii de transport la preturi rezonabile, accesibile pentru orice buzunar.

Excursii scolare– transport sigur si rapid

Organizarea unor excursii elevi sau educationale, presupune mare atentie la detalii si responsabilitate marita, in special, pentru cadrele didactice. Insa, noi ne-am gandit la toate si datorita pesonalului specializat cu care lucram si activitatii noastre zilnice, reusim sa raspundem cu promptitudine tuturor solicitarilor in acest sens. Asadar, lasati toate grijile acasa si plecati linistiti la drum cu Lukadi Transport.

Noi suntem cei care facem totul posibil, de aceea aveti garantia inca de pe acum, ca ne ocupam de solicitarea dumneavoastra in cel mai scurt timp posibil si ne vom organiza temeinic inca din faza de rezervare si pana la sfarsitul calatoriei dumneavoastra. Excursiile sunt intotdeauna un motiv de bucurie indiferent daca este vorba despre copii, tineri, adulti sau chiar varstnici. Toti suntem dornici sa exploram locuri noi si mai ales sa traim experiente inedite de transport, de care nu am mai avut parte pana acum..

No Comments Found

Leave a Reply