Reparatii termopane Bucuresti – Primul semn ca trebuie sa apelezi la profesionisti

Întotdeauna mi-a plăcut ca locuința mea sa demonstreze tuturor ca in ea se afla un bărbat care își respecta in totalitate atribuțiile casei. Cum locuința se afla într-unul din cartierele rezidențiale noi ale Bucureștiului mi-am impus sa fiu un bărbat care nu lasă nimic la voia întâmplării, întrucât zona impune ceva prestanța. Dar sa va spun ce am facut cand mi-am dat seama ca am nevoie de reparatii termopane Bucuresti.

Curățenia, de obicei, intra in sarcina partenerei, motiv pentru care îmi permit luxul de a afirma ca îmi place sa o ajut in întreținerea acesteia. Deși indiferent de munca depusă, de intensitatea efortului sau de orele petrecute făcând curățenie, întotdeauna se va mai găsi câte ceva de făcut. Niciodată nu este “gata”.

Dacă peste o scamă sau o canapea neaspirata putem trece cu vederea, exista totuși ceva ce nu putem ignora și de care nici nu putem scapa cu ușurintă: mucegaiul.

Am observat prima aparitie a mucegaiului intr-o dimineața de toamna târzie, atunci când vremea de afara este destul de rece iar in camera cald, dar fără sa înceapă RADET emiterea căldurii (aspect foarte important, caldura face ca aerul din camera sa devina mai uscat). Acesta apărea in jurul geamului și a ușii PVC ce permite trecerea in balcon (balcon neînchis).

Cum reclamele TV sunt uimitoare in manipularea nefericitelor victime, am încercat toate soluțiile posibile privind combaterea mucegaiului însă fără nici un rezultat, reaparea de fiecare data.

Din vorba in vorba cu diferite persoane in încercarea de a găsi o rezolvare, am primit înțeleptul sfat de a verifica etanșarea termopanului.

Am început eu cu ideea a îmi demonstra bărbăția in ale casei dar “unde-i lege, nu-i tocmeala”. Sunt mai mult decât capabil de a strange cu șurubelnița orice surub slăbit sau a schimba un robinet dar pana la reparatii termopane Bucuresti mai este cale lunga.

Reparatii termopane Bucuresti – Atentie la detalii!

Cu o recomandare venită din partea unei persoane de încredere, pentru ca îmi place sa merg la sigur, am apelat la http://reparatii-termopane-pvc-al.ro/, primind asigurări clare ca lucrează profesional atunci când sunt solicitați.

In urma unei expertize gratuite am avut surprinderea sa constat ca toată vina era a garniturilor. Ele contribuie in principal la etanșarea corecta: etanșare corecta înseamnă fără abur pe geamuri, fără ca temperatura din camera sa fie influențată de cea din exterior, de apariția mucegaiului, de pătrunderea zgomotului de afara etc

Problema a fost rezolvată fără prea mari bătăi de cap: scos vechea garnitura, se trage ușor cu mâna  de obicei sunt îmbinate capetele garniturei in partea de sus a geamului, aspirat canalul apoi șters cu o lavetă curată, introdus garnitura noua și aici este aici pentru ca trebuie introdus corect.

O garnitura corespunzătoare nu trebuie întinsa prea tare, așa nu riscam sa iasa din canal, nu trebuie nici îngrămădita pentru ca nu face priza buna pe tâmplărie și trebuie presata ferm, cât de ferm ? De-asta am chemat și eu profesioniștii!

Cu aceasta ocazie am aflat că este absolut necesar ca tâmplăria PVC sa beneficieze de o revizie măcar o data la doi ani. Garniturile sunt cele care trebuie obligatoriu verificate dacă nu chiar înlocuite pentru a nu se tasa, macina și chiar rupe.

Reparatii termopane Bucuresti – O fapta buna nu rămâne nepedepsita

Pentru ca am fost mulțumit de profesionalismul cu care am fost tratat m-am hotărât sa închid balconul cu tâmplărie PVC, ideea de a da zăpada de pe balcon nu este chiar atât de amuzanta pe cât suna.

Chiar dacă de aceasta data lucrarea a fost mai complexa și a necesitat mai mult timp echipa s-a comportat formidabil: atenți la curățenie pentru a micșorare disconfortul creat, măsurători exacte, montaj milimetric…impecabil, nimic de reproșat.

Asa ca, dragilor, daca aveti nevoie de un profesionist pentru reparatii termopane Bucuresti, va las aici numarul de telefon: 0725.158.558

P.S. Eu l-am pastrat in agenda telefonului. Niciodata nu stii cand ai nevoie, si este bine sa fii pregatit..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *