advertoriale

Deratizare Bucuresti- De este important sa efectuam la timp lucrarile profesionale de dezinsectie?

Oricat de curat este un spatiu, aparitia daunatorilor de tipul insecte sau rozatoare este inevitabila. In absenta aplicarii periodica a substantelor in spatiile comune din cadrul ansamblurilor rezidentiale, exista riscul aparitiei unei infestari, care necesita lucrari urgente de dezinsectie. Acesta este momentul in care apare necesitatea apelarii la serviciul de deratizare Bucuresti!

Deratizare Bucuresti: Cand este cazul sa efectuati lucrarile de dezinsectie si de ce apar insectele chiar si in spatiile curate?

Curatenia si dezinfectia reprezinta o chestiune care tine de responsabilitate si chiar de obligativitate, mai ales in spatiile publice care impun respectarea unor norme stricte de protectie si curatenie. Aparitia insectelor si dezvoltarea unei adevarate infestari se poate produce din cele mai neasteptate motive:

–        insectelor le este foarte usor sa treaca de la un apartament la altul, prin mici fisuri prezent in jurul intrarilor, ferestrelor, tevilor;

–        cosul de gunoi amplasat sub chiuveta, fara a fi acoperit este o adevarata sursa de atractie pentru gandacii de bucatarie, furnici si alte insecte;

–        alimente depozitate necorespunzator;

–        subsolurile umede sunt un mediu propice pentru tantari si alte insecte care se dezvolta usor in aceste conditii;

–        insectele migreaza facil din iarba spre locuinte sau alte spatii, astfel ca niciodata nu este garantat ca veti scapa de aceste inconveniente.

Asadar, in cadrul ansamblurilor rezidentiale sau blocurile de apartamente dezinsectia este efectuata constant pentru a curata subsolurile si a indeparta tantarii, rozatoarele si alte insecte care supravietuiesc si se inmultesc in acest mediu. In cazul societatilor care activeaza in domeniul alimentatiei publice, o persoana este desemnata cu efectuarea periodica a desinfectie si dezinsectiei in spatiile exterioare si conexe cladirii, pentru a evita patrunderea insectelor in bucatariei. Un rol important il au toti angajatii, spre a mentine curatenia permanenta, asigurand igienizarea constanta si verificand frecvent camerele de depozitare a alimentelor.

Tehnologii moderne si solutii optime adecvate daunatorilor si insectelor prezente

Insectele si acarienii sunt extrem de daunatori organismului uman, iar indepartarea acestora din mediile in care traim sau ne desfasuram activitatile zilnice este obligatorie. Efectuata impreuna cu lucrarile de curatenie si dezinfectie, dezinsectia reprezinta o cale sigura de inlaturare a insectelor si prevenirea captarii unor boli pe care prezenta acestora le va genera.

Dezinsectia reprezinta procedeele de combatere si eliminare a insectelor si artropodelor, zburatoare sau taratoare, prin aplicarea metodelor chimice, mecanice si fizice, in functie de tipologia fiecarei insecte si a modului optim de exterminare.

Compania DeatizareBucuresti.ro ofera solutii personalizate si servicii complete DDD (Dezinfectie, Dezinsectie si Deratizare), utilizand tehnologii de ultima generatie adaptate tipului de daunator prezent, dar si in functe de suprafetele vizate. Indiferent de tipul de insecte care trebuie exterminat, compania are intotdeauna o solutie: gandaci, plosnite, purici, tantari, muste, capuse, molii, furnici, paianjeni, viespi, omizi, carabusi.

Oferte personalizate marca pentru deratizare Bucuresti

Dezinsectie, dezinfectie si deratizare – completeaza chestionarul scurt pentru aflarea tarifului

Cunoscand faptul ca acest domeniu este unul in care lucrarile difera de la un client la altul, in functie de daunatorii vizati si suprafetele care trebuie sa fie dezinfectate si acoperite cu solutiile de dezinsectie, firma DeratizareBucuresti.ro a alcatuit un formular rapid, integrat site-ului, pentru a obtine cele mai importante detalii de la clientii solicitanti. Astfel, completarea cu acuratete a informatiilor solicitate de fiecare casuta asigura transmiterea unei oferte personalizate, cu tariful calculta in functie de solicitare si suprafata incaperilor care urmeaza a fi tratate.

Tariful pentru dezinsectie este rezultatul analizei tuturor informatiilor transmise si evaluarea specializata la fata locului: tipul insectelor, gradul de infestare, suprafata totala de tratat cu solutii, numarul de interventii necesar.

Activand pe piata de profil din 1999, compania ofera servicii complete de curatenie si igienizare profesionala, dezinsectie, dezinfectie si deratizare. Fiind alcatuita dintr-o echipa de specialisti, orice solicitare de deratizare Bucuresti  este solutionata in cel mai scurt timp posibil, indiferent ca spatiul este rezidential, comercial sau industrial.

————————————–

Contact – Numere de telefon

Tel.fix – 021 413 89 41;

Vodafone – 0724 355 711;

Orange – 0744 843 852;

Telekom – 0762 267 299;

Mail – ligrivddd1999@yahoo.com 

Site – www.deratizarebucuresti.ro.

No Comments Found

Leave a Reply