Ce criterii au importanta in alegerea unei clinici stomatologice?

Evolutia tehnologiei si a tehnicilor de lucru stomatologice au dus la aparitia unor clinici stomatologice care dau oamenilor posibilitatea de a putea apela la serviciile oferite de aceste, care implica tratamente dentare de cea mai buna calitate, mult mai eficiente si fara dureri.

Echipa medicala de la clinica stomatologica Dentfix Ivory este formata din medici specializati in diverse domenii care apartin medicinei dentare, pentru a putea oferi fiecarui client cele mai la indemana solutii, indiferent de problema pe care o intampina.

Clinica stomatologica Dentfix are la baza anumite principii cu ajutorul carora reuseste sa se incadreze intre primele clinici de acest fel. Printre acele lucruri care face aceasta clinica speciala, trebuie mentionat:

 • Datorita diferitelor domenii din medicina dentara in care medicii clinicii stomatologice sunt specializati, se incearca evitarea tratamentelor complicate sau numeroase, in cazul in care acest lucru nu ar fi necesar.
 • Se incearca oferirea unor solutii foarte sigure si modern, chiar daca acestea semnifica pana la urma niste servicii mai scumpe decat in alta parte.
 • Medicii de la Dentfix incearca sa ofere posibilitatea ca toti pacientii sa isi pastreze dintii naturali pentru o perioada cat mai mare de timp, pentru a avea cat mai tarziu nevoie de un implant dentar sau proteza dentara
 • Datorita unui portal al pacientilor, acestia au posibilitatea de a verifica absolut totul legat de vizitele la clinica Dentfix, fie ca este vorba despre istoricul financiar, punctele de fidelitate, programarile care urmeaza sau chiar se pot adresa diverse intrebari unui dentist anume, in caz de urgenta.
 • Clinica stomatologica Dentfix a devenit din mai 2015 un centru cunoscut pentru utilizarea noului protocol ce tine de implanturi dentare
 • Specialista in ortodontie se ocupa cu indreptarea pozitiei dintilor, reglarea ocluziei si a rapoartelor dintre cele doua maxilare. Toate aceste probleme se repara cu ajutorul unor aparate dentare

Un alt aspect care conteaza foarte mult atunci cand cineva isi doreste sa isi trateze dantura, este ca acea clinica stomatologica sa corespunda standardelor de igiena si siguranta. Astfel, atata timp cat clinica este dotata cu aparatura de ultima generatie si cu dotari complete, fiecare pacient poate fi sigur ca va avea garantia unui tratament medical de calitate.

De aceea, clinica stomatologica Dentfix Ivory s-a axat pe achizitionarea de aparatura stomatologica moderna si de calitate, pentru a putea oferi pacientilor o calitate inalta a tratamentelor.

De asemenea, clinica este dotata cu diferite sisteme care au rolul de a asigura atat confortul, cat si relaxarea pacientilor, indiferent daca acestia se afla in sala de asteptare sau in timpul tratamentului.

Printre toate acele posibilitati de relaxare, trebuie specificate:

 • Monitoare full HD pe uniturile dentare, pentru a putea inspecta care este starea danturii , inainte si dupa tratament, insa se pot urmari si filme, emisiuni sau documentare de pe Voyo.ro sau HBO GO.
 • System audio multiroom SONOS, cu abonament Deezer
 • Cafetiera, pentru selectia preferata de cafea sau ceai
 • Tableta Apple Ipad 4, cu conexiune WiFi
 • Mobilier confortabil care ajuta la detensionarea corpului si a mintii

.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *