Comunicat de presa

Alfa ce componente si caracteristici are un sistem de supraveghere video exterior in 2019

Sistemele de supraveghere de exterior reprezinta prima linie de aparare atunci cand vine vorba de a proteja cele mai valoroase componente ale vietii noastre – casa, proprietatea si familia.

In afara de a fi un factor de descurajare pentru eventuali intrusi, un modern sistem supraveghere video exterior va permite sa stiti exact ce se intampla in afara casei, fara a va supune unui pericol.

Ce reprezinta un sistem supraveghere video exterior?

Camere de supraveghere in aer liber sau sisteme de supraveghere cu mai multe camere, va permit sa monitorizati orice zona exterioara, dupa bunul plac. Locatiile comune sunt intrarile, aleile de acces sau zonele de evacuare, insa fiecare proprietate este unica, la fel ca nevoile fiecarui proprietar, asadar plasarea este dependenta de mai multe variabile personale. Puteti opta pentru instalarea unei singure camere pentru intrarea frontala, sau puteti alege o varianta cu spectru mult mai larg, monitorizand fiecare parte sau “zona” curtii dumneavoastra.

Fie ca alegeti camerele cu cablu sau cele wireless, un sistem supraveghere video exterior poate fi amplasat practic oriunde. Cu un DVR (digital video recorder) si un computer sau monitor, toate fluxurile camerelor pot fi vizualizate dintr-o locatie centrala din interiorul casei. Camerele pot fi, de asemenea, integrate intr-un sistem existent de securitate la domiciliu, cu optiunea de a se abona la un serviciu de monitorizare care urmareste alimentarea camerei foto 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, gata sa avertizeze proprietarul casei si serviciile de urgenta la primul semn de alarma.

In plus, supravegherea de la distanta este disponibila pentru proprietarii de case care doresc sa vizualizeze imagini pe un dispozitiv fara fir, cum ar fi un telefon sau o tableta. Multe camere sunt capabile sa înregistreze si sa stocheze imagini video, ceea ce ar putea servi drept dovada in cazul in care ar exista un act de furt sau vandalism.

Cum functioneaza camerele de securitate in aer liber?

In termeni simpli, un sistem supraveghere video exterior se intaleaza fie folosind tehnologia prin cablu sau wireless in jurul casei. Conectat la un centru central de control, proprietarul poate vedea si accesa tot ce camerele observa, inregistrand imaginile in acelasi timp. Aceste camere sunt in mod obisnuit programabile pentru a porni inregistrarea la momente specifice, de exemplu atunci cand senzorii sesizeaza orice tip de miscare.

Pe masura ce camerele de supraveghere de exterior continua sa creasca in popularitate, ele devin practic un un element comun in majoritatea locuintelor. Iar pe masura ce popularitatea acestora creste, la fel si numarul se multiplica si numarul de aplicatii compatibile. Rezultatul este o piata in plina expansiune a diferitelor tipuri de sisteme.

Sistem supraveghere video exterior? Cautarea s-a incheiat

Inainte de a lua decizia achizitionarii unui anumit tip de sistem de supraveghere pentru exterior, echipa e-camere.ro recomanda sa aveti in vedere anumite caracteristici esentiale, cum ar fi: presenta tehnologiei infrarosu (IR) care permite filmarea pe timp de noaptea, unghiul de inregistrare al camerelor, rezistenta la intemperii si rezistenta la apa. De asemenea, este important ca sistemul sa poata permita trimiterea de alerte si notificari pe un dispozitiv mobil, astfel incat sa stiti ce se intampla in afara casei in orice moment.

Va invitam sa vizitati magazinul virtual e-camere.ro pentru a consulta modelele disponibile si pentru a va documenta asupra multor alte avantaje aduse de sistemele de supraveghere pentru exterior.

No Comments Found

Leave a Reply