Fără categorie

Produse pentru curatenie si igienizare pentru afacerea ta!

Cu siguranta toti angajatii isi doresc sa lucreze intr-un mediu cat mai curat indiferent de domeniul de activitate al unei firme sau companii.

Fie ca este vorba de spatii precum cele in domeniul alimentar, medical , saloanele de infumusetare, hoteluri si asa mai departe unde obligatoriu curatarea si igienizarea spatiilor trebuie facuta ca la carte sau este vorba de un loc de munca precum cel dintr-un service auto in care murdaria este la ordinea zilei, tot trebuie utilizate produse pentru curatare si igienizare de cea mai buna calitate precum cele din gama Tork.

Angajatorii care nu respecta conditia pastrarii curateniei, vor fi sanctionati ca atare de catre autoritati, astfel de sanctiuni putand duce dupa caz chiar si pana la inchiderea afacerii,

Un exemplu foarte clar in care obligatoriu trebuie pastrata curatenia este domeniul alimentar care are nevoie de o atentie mult mai sporita pentru ca alimentele sa nu fie contaminate cu microbi din exterior ceea ce poate duce la imbolnavirea oamenilor.

Pe langa acest lucru si angajatii au nevoie de un mediu de lucru cat mai curat si relaxant astfel incat sa isi poata desfasura activitatile intr-un ritm normal

Pentru a se realiza acest lucru, in primul rand avem nevoie de produse de curatenie de calitate ce provin de la producatori autorizati si care sa ofere certitudinea ca acele produse nu sunt periculoase.

Solutii extrem de avantajoase pentru a putea pastra ordinea si curatenia, le veti putea gasi accesand site-ul celor de la Echipamentcuratenie.ro.

Cu ajutorul produselor distribuite de Echipamentcuratenie.ro veti putea combate orice tip de murdarie, avand posibilitatea sa alegeti din zecile de produse Tork, dar si echipamente pentru curatenie precum aspirtoare sau monodiscuri.

Dupa parerea mea, gama de produse Tork, este una extrem de eficienta din toate punctele de vedere, fiind ideale pentru toate tipurile de spatii, de la un simplu hol sau debara si pana la grupurile sanitare.

Fie ca aveti nevoie de simplu dozator de sapun ori de niste cosuri de gunoi sau de produse din hartie, dezinfectanti maini, dispensere si asa mai departe, in general tot ce tine de produse igienice, Echipamentcuratenie.ro va poate rezolva in cel mai scurt timp prin aceasta gama de produse Tork.

Unul dintre cele mai bune exemple sunt prosoapele din hartie care in cadrul unui grup sanitar dintr-o cladire de birouri de exemplu, unde numarul de oameni este extrem de mare, de cateva sute bune in anumite cazuri, nu trebuie sa lipseasca

Ei bine, intr-o astfel de situatie prosoapele din hartie nu trebuie sa lipseasca fiind de unica folosinta, deoarece angajatii au nevoie de o metoda sigura de a se sterge pe maini dupa spalare, prin care sa nu raspandeasca microbii,

Chiar si un banal dozatorul de sapun lichid are un rol extrem de important, deoarece nu este tocmai igienic ca sute de oameni sa utilizeze acelasi sapun solid.

Daca sunteti in cautarea unor produse de calitate, printr-un simplu click veti putea ajunge pe pagina web a acestora, unde veti gasi toate detaliile necesare atat despre ei cat si despre produse bineinteles, dar si despre brand-urile carora le apartin toate acele produse.

 

 

 

No Comments Found

Leave a Reply