Fără categorie

Am igienizat scoala

Sunt profesoara intr-un sat din munti. Am ales sa vin aici pentru ca m-au atras linistea si frumusetea locului, dar si ospitalitatea oamenilor. Inainte de a profesa la scoala din sat, venisem cu niste prieteni la bunica unuia dintre ei si, pur si simplu, m-am indragostit iremediabil. Afland ca au o scoala in sat, dar duc lipsa de profesori, am facut o cerere pentru a fi tranferata. Am lasat in urma viata de oras, cu tot cu tumultul ei, si m-am mutat in satul unde simteam ca imi este locul. Insa, odata ajunsa acolo, am avut parte de o mica dezamagire. Scoala in care trebuia sa predau nu era atat de curata. Erau putine clase si putini copii, insa o curatenie temeinica trebuia facuta si stiam exact de unde sa incep.

Dupa ce am vorbit cu directorul, i-am propus sa achiztionez eu produsele pentru baia copiilor si pentru curatenie si sa vorbesc cu mamicile din sat pentru a face curatenie. Acesta si-a dat acordul. A urmat o sedinta cu parintii, care au fost incantati de ideea igienizarii si s-au ofeit sa ma ajute pentru a le cumpara celor mici cele necesare. Le-am propus sa facem comanda de la magazinul Sanito.ro, deoarece mai achizitionasem de aici. Le-am arata pe internet faptul ca acest magazin are o experienta de peste 13 in domeniu si a colaborat cu peste 20000 de firme si institutii din tara. Apoi le-am spus ca putem cumpara produse igienice Tork, de calitate, ce vor asigura nu numai o curatenie ca la carte, ci si dezinfectarea scolii. Apoi le-am propusa sa luam si un dozator sapun Tork pentru grupul sanitar, cu rezerve de sapun tot de aici.

Parintii au fost extrem de incantati pentru ca isi doreau ca scoala in care invata cei mici sa fie curata si sa se ridice la standarde cat mai inalte. De asemenea, au sugerat sa le luam si hartie igienica Tork, oferindu-se sa ajute mereu cu privire la acest aspect. Dupa ce taticii au zugravit clasele si au reparat grupul sanitar, eu si mamicile am demarat operatiunea de curatenie. Dupa ce am terminat cu dezinfectarea, am amplasat dozatorul Tork. Am ales un pachet promotional. Este vorba despre Aviz biocid, Pachet de 3 geluri dezinfectante Alcoholgel Premium si Dozatorul de sapun lichid Tork la 1 L pentru ca acesta a fost, de fapt, gratuit. Gelul dezinfectant este mult mai eficient pentru igiena mainilor. Alcoholgel contine glicerina si betaina pentru imbunatatirea si ingrijirea pielii, atunci cand mainile sunt frecvent frecate cu gel de alcool. Este perfect pentru sectoare de servicii alimentare, precum si in cazul in care spalatul pe maini nu este posibil in conditii normale. Asa ca mergea de minune la scoala, mai ales ca celor mici le va fi mai usor sa foloseasca gelul. Gelul sanitizeaza si dezinfecteaza rapid mainile, fara apa. Aprobate in conformitate cu norma europeana EN 1500, adica 99,9% bacterii sunt eliminate.

Scoala a fost curatata si igienizata si, dupa vacanta de iarna, copiii au avut o frumoasa surpriza. Acum toti sunt mai fericiti si mai incantati, iar eu sunt fericita ca impreuna cu parintii am reusit sa le asiguram o scoala ce se ridica la standarde inalte.

No Comments Found

Leave a Reply