Comunicate de presa

Amenajari interioare pentru camera copii

amenajari interioare

Amejarile in camera copiilor este un lucru dificil, fiindca copiii sunt personalitati schimbatoare, deoarece sunt permanent in crestere si gusturile la fel se schimba rapid, dar designerii nostri au cele mai bune idei si solutii deosebite, ca camera sa arate destul de atragator si deosebit, dar sa fie si practica. Interiorul camerelor vor arata placut cit si pentru copii atit si pentru parinti. In realizarile proiectelor de amenajari interioare a camerelor pentru copii tinem cont de parerile si dorintele clientului, dar si de structura spatiului si a intregii cladiri, si desigur si de stilul intreg a casei.

Amenajari interioare pentru camera nou-nascuti

Nou-nascutii nu trebuie ignorati, ci inca de mici copii trebuie sa isi educe stilul sau propriu. Transformarea unei camere obisnuite in camera unui copil este usoara pentru profesionalistii nostri creativi si talentati. Un micut ar trebuie sa fie invaluit intr-o ambianta de basm fermecatoare, intr-o lume linistitoare in care nu va arata capricii si nu va plinge din cauza disconfortului. Serviciile noastre amenajari interioare incep prin faptul ca peretii vor avea culoare gri, cu accente desigur de galben, roz, verde, albastru care pot avea forme de buline sau de patrate. Proiectele pe care le concepem pot fi usor schimbate odata cu crestera copilului.

Amenajari interioare concepute conform dorintei copilului

Munca unui bun designer mereu este un success doar atunci cind duce cont de preferintele clientului sau. Designerii nostri se conduc dupa aceasta regula si mereu au parte doar de succese mari. Ei iau in consideratie si parerea copilului, doar daca acesta a depasit virsta de 3 ani. La aceasta virsta de pina la 3 ani copiii nu au idei fixe, dar cei mai mari de 3 ani sunt deja capabili sa isi exprime dorintele. Pentru un copil este nevoie de o camera mare in care sa se poata juca, dar are nevoie si de un loc in care sa isi pastreze jucariile iubite, solutia acestei probleme ar trebui sa fie crearea unei mini biblioteci moderne cu multe rafturi si corpuri inchise. Interiorul camerei ar trebui sa fie colorat in cele mai vesele culori care sa-i aduca aminte de cele mai frumoase povesti, cele care mama i le citeste inainte de somn. Un covor magic care are imaginea tuturor personajelor preferate din desenele animate indragite. Dezvoltarea copilului psihica si cognitiva trebuie influentata pozitiv prin amenajari interioare colorate si pline de viata. Orice copil se viseaza sa ajunga in basmele si desenele animate preferate pentru a ajunge in pielea personajelor admirate, si noi avem obligatiunea sa daruim citeva clipe de minune in viata copiilor dumneavoastra.

Amenajari interioare la virsta adolescentei

Un adolescent este o fire complicata, desi isi poate exprima destul de clar preferintele este greu sa ajungi la un numitor comun. Dar designerii nostri au abilitatea de a comunica eficient cu oricine, ei pot crea un loc in care adolescentii sa se simta in largul sau oricind, si va putem oferi servicii amenajari interioare calitative care vor placea si copilului, si dumneavoastra..

No Comments Found

Leave a Reply