Personale

Amenda record

Aha,hai ca pe o parte castiga benzinari si pe alta parte sunt amendati grosolan pentru ceea ce fac.CU cat credeti ca sa scumpit benzina in ultimi 3 ani? 84% exact cu atat.Este enorm.In conditiile in care barilul de petrol a mai scazut.

Consiliului Concurenţei a sancţionat principalele companii petroliere din România cu amenzi de până la 3% din cifrele de afaceri realizate în anul 2010, în urma unei investigaţii derulate pe piaţa carburanţilor, a anunţat marţi Bogdan Chiriţoiu, preşedintele Consiliului Concurenţei, cu ocazia unei conferinţe de presă.

Autoritatea de reglementare investighează cele mai mari şase companii petroliere din România, respectiv OMV, Petrom, Rompetrol, MOL, Agip şi Lukoil, având suspiciuni că acestea s-au înţeles în 2008 să retragă de pe piaţă un sortiment de benzină.sursa.

8 Comments

 • Emanuel

  E bine ca au fost si ele sanctionate asa vad cum este cand dam noi atatia bani pe benzina 😀

  Reply
 • Bogdan

  Pe mine nu ma incalzeste cu nimic ca-i sanctioneaza. Ar trebui gasita o solutie astfel incat pretul la benzina sa fie tinut intre anumite limite

  Reply
 • Reactia

  de acord cu bogdan, noi suntem sanctionati mereu la buzunar. Sa ai si ghinionul sa circuli cu o masina cu motor mai mare de 1.6…

  Reply
 • Tibi

  o sa plateasca amenda la pastele cailor, o s-o conteste in instanta si stim toti cum e justitia la noi

  Reply
 • Nice

  Noi am gasit o solutie mai ieftina. Tinem masina in fata blocului si facem miscare… E buna pentru sanatate. 😀 🙁

  Reply
 • MadMike

  O tampenie ce nu ne ajuta cu nimic. Banii aia au fost facuti pe spatele notru. De ce nu am primi noi acei bani, contravaloarea sanctiunii. De fapt nu, nu neaparat bani ci contravaloarea lor in benzina. Sa zicem ca fiecare din noi am primi cate un plin de benzina.

  Eu asa as fi pus problema ca aceste afaceri dintre Stat si Benzinarii nu ne aduc niciun avantaj noua…

  Reply
 • annitu

  Am văzut şi eu faza la TV. Să vedem cum vor plăti amenda:))

  Reply
 • Andreea

  Politica de pret a marilor companii petroliere este urmatoarea: creste cererea, creste pretul, scade cererea, scade pretul:))) Asta au declarat cand au inceput scumpirile in 2011. Ce putem face?:))) proteste ca anul trecut, dar un timp mai indelungat, cat sa le bata vantu prin buzunare si sa se invete minte.

  Reply

Leave a Reply