Ce ma mai invata cartea.

Pentru cei care nu stiti care carte intrati aici.Carte ca so intelegi bine trebuie citita cel putin 5-6 ori.Chiar si mai mult.Sunt multe notiuni noi pe care nu le-am inteles din prima.Abia dupa a 3-oara am inteles mai bine.Si tot trebuie sa o mai citesc.Explica foarte frumos ce este si cu se mananca platforma wordpress.Foarte multe detalii bune.dupa care pe undeva la jumatate se trece la creearea unei teme wordpress.Printre altele mi se explica cum trebuie sa aleg un framework deosebit.Practic se incepe cu descarcare temei de baza Thematic al lui Ian Stewart.Care poate fi descarcata de pe saitul wordpress.org LINK.

O alta varianta de framework prezentat in carte si pe care vil recomand este tema Hibrid –LINK.Atentie css nu este asezat si daca nu sti sa il asezi de sus in jos este greu sa-ti dai seama unde sa modifici in css.O sa asez eu pentru mine si daca il mai vrea cineva ma cautati.

Framework-ul Thematic cu el se merge mai departe pentru construirea propriei teme.Practic este o teme derivata din thematic.Denumirea in engleza ar fi child theme.Mi se explica foarte frumos ce trebuie sa fac.Dupa terminarea capitolului ar trebui doar din css sa ai o tema super draguta dar fara optiuni in panou.Asta mai tarziu.Cam atat o sa va tin la curent si in alte articole viitoare.

Pentru cei care vreti sa o comandati aici intrati.

9 thoughts on “Ce ma mai invata cartea.

  1. Super, mi-as dorii si eu o asemenea carte sa invat cat mai multe chestii wordpress, pentru ca, pe net, nu prea iti vine sa citesti anumite chestii si daca o faci nu are farmecul ala care il are o carte citita.

    Daca nu stii vre-un link de cumparare si peste ceva timp cand o sa o „memorezi” poate doresti sa o vinzi unui porc…

  2. 🙂 Am facut o mare „mica” cautare pe google si am gasit un link pe libris.ro de unde o pot comanda, in curand o sa o am si eu.

  3. Foarte utile cartile astea, eu am primit acum ceva timp una de photoshop care te invata multe chestii si explica foarte bine, dar nu am avut timp sa incerc multe lucruri 🙂

Comments are closed.