Amenintare?

Cea mai ieftină maşină din lume va fi comercializată in Europa, la finalul acestui an.

Tata Nano, cunoscută publicului drept „cea mai ieftină maşină din lume”, ar putea fi disponibilă in Europa de la finalul acestui an ori la începutul lui 2012… Informaţia, publicată în ziarul indian Calcutta Telegraph e confirmată de reprezentantul Tata Motors în România.

“Tata Nano se comercializează momentan doar în India. Cum standardele de acolo nu sunt la fel de ridicate precum cele din Europa, autoturismul are un preţ foarte mic, în jur de 2.500-3.000 de dolari americani, adică între 1.800- 2.100 de euro. Deoarece a devenit o maşină populară, constructorul doreşte să atace şi piaţa europeană fie la finalul acestui an, fie în 2012”, ne-a spus Ugurcan Aktas, reprezentantul Isotla Motors, importator Tata în România.

Aşadar, dacă pe piaţă va fi disponibilă o maşină al cărei preţ de pornire va fi de 4.300 de euro, producătorul autohton de automobile Dacia ar trebui să-şi facă griji serioase. Preţul de pornire al celei mai de succes game Dacia, Logan, e de 6.250 de euro, (de altfel, cea mai ieftină maşină din România, la ora actuală) iar dacă Tata Nano va intra în Programul “Rabla”, contra a trei tichete valorice, un model ar putea costa puţin peste 1.600 de euro, în timp ce un Logan costă peste 3.500 de euro.sursa

11 thoughts on “Amenintare?

  1. hais a fim seriosi, chiar ti-ai cumpara asaceva? aia e masina?

    ce e drept e ca nici nu prea poti muri in masina aia pentru ca nu prinde viteza suficienta sa te poti rasturna cu ea sau sa faci un accident serios :))
    *glumesc

Comments are closed.