Vrei să porneşti o afacere?

Tinerii care vor să iniţieze propria afacere vor primi până la 10.000 de euro de la Guvern şi vor beneficia de garanţii de la stat pentru contractarea unor împrumuturi. Suma dată de Executiv nu va depăşi însă 50% din valoarea investiţiilor.

Guvernul a aprobat, miercuri, ordonanţa de urgenţă privind sprijinul acordat tinerilor întreprinzători. Iată ce prevede noua lege:

– Persoanele în vârstă de până la 35 de ani vor primi finanţare nerambursabilă, de maximum 10.000 de euro, pentru înfiinţarea de microîntreprinderi, cu condiţia să angajeze două persoane şi să reinvestească anual 50% din profit. Banii vor fi viraţi într-un cont şi vor putea fi folosiţi, de pildă, la plata salariilor sau pentru achiziţionarea unor echipamente.sursa

Este o veste buna dar sa fim atenti la celtuirea banilor.Nu cumva sa ne trezim cu tineri fugin peste granita cu euroi in buzunar nedeclarati la vama.

6 thoughts on “Vrei să porneşti o afacere?

  1. ce poti sa faci cu 10000 de euro? ce afacere poti sa incepi? o covrigarie poate! ca in rest nu-ti ajung banii si de echipament si de personal si de chirii. Asta e ca si aia a lui Geoana cu 25.000E.

  2. @Tandrei: Gresesti sunt multe afaceri pe care le poti incepe cu 20000 de euro, pentru ca trebuie sa pui si tu 10000. Mie imi pare rau doar ca nu am acei 10000 de euro pentru ca niste idei aveam in minte de ceva vreme si era o oportunitate buna.

Comments are closed.