articole

Apeleaza la un expert in materie de consumabile catering

Am putut observa in ultimii ani ca oamenii au din ce in ce mai putin timp liber. Asta inseamna ca nu se mai pot devota in totalitate pasiunulor lor si altor lucruri de o mai mare importanta. Astfel, nici gatitul acasa nu mai este atat de practicat inainte, in multe familii.

Exista mai multe situatii in care ambii soti au locuri de munca, fapt pentru care niciunul dintre cei doi nu mai petrece atat de mult timp acasa ca sa se poata ocupa de diverse lucrui, printre care si gatitul. Astfel, apelam cu totii la o varianta alternativa si anume firmele de livrare de mancare, pe scurt de catering. Acestea s-au dezvoltat din ce in ce mai mult in ultimii ani si totodata numarul lor a crescut substantial. De altfel, si calitatea produselor pe care le ofera a devenit din ce in ce mai buna, un rol important jucandu-l si consumabilele utilizate pentru a le ambala, transporta sau servi, de la caserole la pahare sau tacamuri unica folosinta.

Pentru multe persoane este importanta calitatea a ceea ce cumpara, aici fiind si cazul alimentelor consumate pe zi ce trece. De accea, firmele de catering au nevoie de consumabile de cea mai buna calitate, care sa satisfaca nevoile clientilor. Asta pot oferi cei de la Ktering.ro, parte a Sanito. Acestia le pun la dispozitie clientilor o gama foarte variata de consumabile catering atat pentru uz casnic cat si industrial, facand referire aici la numarul de produse dintr-un set mai mult.

De multe ori am avut neplacerea de a comanda si eu mancare la locul de munca si sa ajunga uneori rece sau anumite caserole unica folosinta sa aiba diverse defecte. Ca sa nu mai aducem vorba despre tacamuri, care uneori sunt realizate din materiale slabe calitativ si se rup foarte repede. Acest lucru afecteaza atat calitatea alimentelor cat si increderea clientilor in firma de la care au comandat.

Pe langa acestea, cele mai des intalnite consumabile de catering sunt probabil paharele. Le gasim nu doar in magazine dar si in plina strada, unde exista dozatoare de apa sau automate de cafea. acestea pot fi de plastic sau carton, cu capac sau fara, cu paleta sau fara.

De la o locatie la alta difera tipul de pahare de care avem nevoie, de la volum pana la dimensiuni. In magazinul Ktering.ro putem gasi pahare carton sau plastic potrivite pentru orice utilizare, de ca cafea la sucuri sau alte bauturi. Avem posibilitatea de a alege intre seturi de pahare simple sau seturi de pahare cu capace sau chiar si pahare din plastic pentru vin sau sampanie, acestea din urma fiind potrivite pentru un eveniment special, inlocuind fara probleme paharele din sticla.

La Ktering.ro putem gasi exact ceea ce cautam, asta pentru ca avem mereu un membru al magazinului la dispozitie cu informatii si sfaturi. De asemenea, clientii beneficiaza de transport gratuit pentru comenzi ce depasesc 175 de lei si totodata, au posibilitatea de a returna produsele daca se razgandesc sau nu sunt multumiti de acestea.

No Comments Found

Leave a Reply