Comunicate de presa

Scari interioare-un accent de natural pentru un gest exigent

Mediul online abunda de oferte de scari interioare pe care le gasiti in diferite forme si marimi. In functie de materialele din care sunt construite si de forma pe care o au, acestea difera prin estetica dar sunt la fel de functionale.Scarile din lemn se incadreaza foarte bine intr-un design clasic sau contemporan.Optati pentru o nuanta asemanatoare mobilierului sau pentru o culoare accent, daca vreti sa puneti in valoare decorul. Avantajul suprem consta in aspectul natural si rezistenta la un trafic intens.

Puteti alege si balustrada din acelasi material iar culoarea lor se asorteaza foarte usor cu decorul existent. Pe site-ul online www.designscari.ro gasiti o multime de modele, care mai de care mai interesante.Scarile de lemn sunt perfecte pentru interioarele amenajate cu mult bun gust.Prin procesul de productie modern se optimizeaza performantele de rezistenta si design. Fie ca optati pentru scari drepte inclinate sau in forma de U ideal este ca acestea sa se integreze perfect in spatiul disponibil.

Scarile drepte, sunt perfecte pentru spatiile inguste si holuri. Sunt modele ergonomice ce se remarca printr-un grad inalt de functionalitate. Scarile dispuse la un unghi de 90° se folosesc pentru a face legatura intre etaje mai inalte in timp ce scarile in forma de U se folosesc pentru trecerile mai inguste dintre etaje.In functie de necesitatile dumneavoastra alegeti modelul dorit. Cu un design inedit si elegant acestea pot fi integrate chiar si intr-un spatiu foarte mic, daca sunt gandite corect si sunt realizate dupa un plan tehnic deosebit de riguros.

Scari interioare-solutii practice

Pentru a obtine produsul dorit este nevoie sa conferiti atentie maxima caracteristicilor de baza a unei scari interioare.Trebuie sa aveti in vedere traficul la care va fi supusa, spatiul pe care il aveti la dispozitie si bineinteles trebuie sa le corelati stilului propriu. Pentru confortul si siguranta folosirii, solicitati ajutorul echipei de la Stil Compact Design.Acestia vor face masuratorile adecvate, vor stabili grasimea treptelor si vor tine cont cu precizie de specificatiile dumneavoastra.

Scari interioare -estetica de invidiat

Stabiliti care este modelul de scari interioare care s-ar potrivi cel mai bine in locuinta proprie si beneficiati de cel mai bun raport calitate pret.Balustrada este un element important de siguranta, care ste folosita atat pentru sustinere, cat si pentru prevenirea eventualelor caderi. Mana curenta se monteaza deasupra balustradelor si are un rol de siguranta suplimentara. Aceasta reprezinta un real sprijin si este foarte utila pentru copii si batrani.

Daca va intrebati cum alegeti modelul potrivit de scara, cercetati cu atentie mediul online si conferiti atentie detaliilor. Vedeti care este spatiul unde va fi amplasata si cu siguranta veti gasi mai multe configuratii de scari care vor corespunde criteriilor dumneavoastra. Dupa ce faceti o selectie riguroasa veti afla care model se potriveste cel mai bine designului de interior.

No Comments Found

Leave a Reply